Skip til primært indhold

Erasmus

Søg om tilskud til at sende medarbejdere på efteruddannelse og undervisningsophold i Europa, mobilitet for elever og til at deltage i samarbejdsprojekter på tværs af Europa.

Erasmus 

Gennem det europæiske Erasmus-program har I som ungdomsuddannelse mulighed for at søge om tilskud til at sende medarbejdere på efteruddannelse og undervisningsophold i Europa, mobilitet for elever og til at deltage i samarbejdsprojekter med institutioner på tværs af Europa.

Erasmus-akkreditering

Fra 2021 har uddannelser fået mulighed for at søge om en Erasmus-akkreditering der fungerer som et ”medlemskort”, der giver forenklet adgang til at søge om tilskud til mobilitetsaktiviteter, så I kan slippe for at skrive detaljerede ansøgninger hver gang I gerne vil deltage i f.eks. kompetenceudviklingsforløb eller sende elever på ophold i Europa. Akkrediteringen gælder hele perioden frem til 2027 og kan være med til at styrke det internationale samarbejde.

Kontakt det Syddanske EU-kontor (SDEO), hvis I har brug for hjælp til at søge og for yderligere information om ansøgningsfrister.

Kontakt:
Cathrine Holm Frandsen: chf@southdenmark.be, tlf.: +3222346857
Jens Bøgetoft Christensen: jbc@southdenmark.be, tlf.: +4530616137

 

APPFWU02V