Skip til primært indhold

Region Syddanmarks behandling af personoplysninger ved tilmelding til nyhedsbreve

Læs hvordan vi behandler dine oplysninger, når du har tilmeldt dig et nyhedsbrev fra Region Syddanmark.

Formålet med behandlingen

Du har ved tilmelding til Region Syddanmarks nyhedsbrev givet samtykke til, at vi udsender nyhedsbreve til den oplyste e-mailadresse. Udgangspunktet for vores nyhedsbreve er at fortælle om aktuelle nyheder som en serviceydelse til dig. 

Hvad indhenter vi?

Vi behandler de oplysninger, der angives ved tilmeldingen. Det kan f.eks. være e-mail og navn. 

Modtagere af dine personoplysninger

Når du tilmelder dig et af Region Syddanmarks nyhedsbreve, anvender regionen sin databehandler, der stiller platformen vi bruger til udsendelse af nyhedsbreve til rådighed. Dine data udleveres ikke til andre. 

Afmelding af nyhedsbrevet

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet. Afmelding kan altid ske via afmeldingslinket nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger slettes permanent ved afmelding.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
  • Du har ret til indsigelse. Det betyder du kan gøre indsigelse med en ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, dine personoplysninger behandles på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk 
APPFWU01V