Skip til primært indhold

Fysioterapeuter

Du kan få tilskud til almindelig fysioterapi. Hvis du har et svært fysisk handicap eller en progressiv sygdom, kan du i nogle tilfælde få gratis behandling, såkaldt vederlagsfri fysioterapi. For at få tilskud kræver det en lægehenvisning, og der skal henvises til en fysioterapeut, der tilbyder behandling efter den offentlige sygesikring.

Tilskud til almindelig behandling hos fysioterapeut.

Du kan få cirka 40 % i tilskud til almindelig fysioterapi via sygesikringen, hvis du har en henvisning. Resten skal du selv betale. Fysioterapeuten sørger som regel for, at tilskuddet allerede er fratrukket den pris, du selv betaler efter din behandling.

For at få tilskud til almindelig fysioterapi, skal du have en henvisning fra en læge og henvisningen skal være til en fysioterapeut, der tilbyder behandling efter den offentlige sygesikring.

Vederlagsfri behandling hos fysioterapeut.

Du har mulighed for gratis fysioterapi, såkaldt vederlagsfri behandling, hvis du har et svært fysisk handicap eller funktionsnedsættelse som følge af progressiv sygdom.

For at få vederlagsfri fysioterapi skal behandlingen have til formål at forbedre dine funktioner, vedligeholde funktioner eller forhale forringelser af funktioner.

Nogle af de vederlagsfri fysioterapi-behandlinger foregår på hold.

Det kræver en lægehenvisning at få vederlagsfri fysioterapi og henvisningen skal være til en fysioterapeut der tilbyder behandling efter den offentlige sygesikring.

Du kan læse mere om kriterierne for at få en henvisning til vederlagsfri behandling på Regionen Syddanmarks hjemmeside.

Vederlagsfri palliativ behandling hos fysioterapeut.

Patienter, der har en terminalerklæring, kan i Region Syddanmark få tilbudt palliativ fysioterapi. Du kan læse mere om den vederlagsfrie palliative fysioterapi på Region Syddanmarks hjemmeside.
 
 

Kontaktperson

Susanne Hyllegaard Andersen

Adm. sagsbehandler

Praksis


24 61 40 68 Skriv sikkert til Susanne Hyllegaard Andersen
APPFWU01V