Skip til primært indhold

Regionshusets lokale personaletilbud

En fleksordning med fleksibel arbejdstidstid og mulighed for hjemmearbejde giver bedre muligheder for at få arbejdsliv og hjemmeliv til at hænge sammen for ansatte i regionshuset. På arbejde er der gratis kaffe/the og frugtordning for alle og der kan købes sund mad til rimelige priser i kantinen. Derudover sørger personaleforeningen Elastikken for, at du kan deltage i sociale arrangementer og diverse motionsaktiviteter med kolleger udenfor arbejdstiden.

Personaletilbud omfatter bl.a. fleksordning, hjemmearbejde, kaffe/the og motionsrum

Som ansat i regionshuset har du fleksordning med mulighed for fleksibel arbejdstid. Friheden i fleksordningen betyder, at du kan have fokus på opgaveløsningen frem for på faste arbejdstider. Og giver bedre muligheder for at få arbejdslivet og hjemmelivet til at hænge sammen. 

Du har mulighed for at arbejde hjemme, når opgaverne  eller privatlivet kalder på det. Det giver fleksibilitet i hverdagen. Udgangspunktet for de fleste afdelinger er mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen, men aftales altid individuelt med den enkelte afdelingschef. 

Der er gratis kaffe og the til alle medarbejdere i regionshuset. Derudover er der en gratis frugtordning i alle afdelinger i regionshuset, hvor der leveres frisk frugt to gange om ugen.

Regionshusets kantine har et stort udvalg af morgenbrød og frokost til rimelige priser. Ud over dagens varme ret er der salatbar og lune retter, smørrebrød, sandwich samt suppe eller koldskål afhængig af årstiden.

Kantinen har fokus på sund og økologisk mad og har bl.a. modtaget Kantinediplomet, der gives til kantiner, der gør en særlig indsats for at servere og synliggøre sund mad. Et af sundhedstiltagene er en smileyordning, hvor al mad mærkes med grøn eller rød smiley for at signalere, om maden lever op til Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund mad.

Medarbejdere i regionshuset har mulighed for at deltage i forskellige personaletilbud. Regionshusets personaleforening Elastikken holder mange forskellige arrangementer i løbet af året som for eksempel SUP, MTB, teaterture, vinsmagning, bridgewalking eller ølbrygning.

Hver uge kan du mødes med ligesindede på løbe-, bowle-, gymnastik- og bordtennishold m.m., eller du kan få et gratis medlemsskab til regionshusets motionsrum.

APPFWU02V