Skip til primært indhold

Opbevaring af personoplysninger

I forbindelse med indstillinger til Frivillighedsprisen indsender du personoplysninger. Læs mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger.

I forbindelse med indstillinger til Frivillighedsprisen indsender du blandt andet personoplysninger. Læs mere om, hvordan vi passer på dine oplysninger.

Når du indstiller en kandidat til Frivillighedsprisen via formularen på vores hjemmeside, sendes din indstilling til frivillighedsprisens arbejdsgruppe. En arbejdsgruppe, hvor medlemmerne er ansat i Region Syddanmark.

Her samler vi alle ansøgninger, inden de afleveres hos dommerkomitéen, som vurderer indstillingerne og udpeger de nominerede frivillige indsatser. Det sker umiddelbart efter indstillingsfristens udløb.

Personoplysninger (navn, telefon, e-mail og afdeling) opbevares udelukkende for at kunne kontakte indstillede afdelinger og/eller personer, når indstillingsperioden er ovre. Øvrige beskrivelser i indstillingen opbevarer vi udelukkende for at kunne vurdere den enkelte indstilling.

De indsendte indstillingerne opbevarer vi jf. Databeskyttelsesforordningen, art. 6, stk. 1, litra e. og i henhold til arkivlovens regler for arkivalier. Du har til enhver tid ret til at trække din indsendelse tilbage.

Når regionen behandler oplysninger om dig, har du nogle rettigheder, som vi har pligt til at oplyse dig om. Du kan finde flere oplysninger og læse om dine rettigheder på vores hjemmeside.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte databeskyttelsesrådgiveren i Region Syddanmark.

Find kontaktoplysninger på vores databeskyttelsesrådgiver

APPFWU02V