Skip til primært indhold

Hvorfor blive kontorelev hos Region Syddanmark i Vejle?

Du får en bred og alsidig uddannelse med praktik i tre forskellige afdelinger med spændende, selvstændige og varierende arbejdsopgaver. Elevtiden varer 2 år og der skal gennemføres 3 skoleperioder. Elevpladsen giver dig et godt afsæt, hvad enten du fortsætter hos os, eller søger videre efter uddannelsen.

Hvorfor blive kontorelev hos Region Syddanmark i Vejle?

Region Syddanmark er den største arbejdsplads i Syddanmark med mere end 26.000 ansatte. Langt de fleste arbejder inden for sundhedsområdet på én af vores fire sygehusenheder.

Andre arbejder på vores sociale botilbud eller i psykiatrien. Mere end 700 medarbejdere arbejder i regionshuset i Vejle, der er regionens hovedsæde.

For at kunne levere en service i absolut topklasse har vi brug for medarbejdere med mange forskellige uddannelser og kompetencer.

Det er afgørende for regionen at være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, der kan yde en god service til borgerne og dine andre kolleger.

Elevtiden varer 2 år og der skal gennemføres 3 skoleperioder. Du får en bred og alsidig uddannelse med praktik i tre forskellige afdelinger med spændende, selvstændige og varierende arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at udvikle dig selv – både personligt og fagligt. Vi tilbyder rammerne, men det er dig, der fylder dem ud.

Du vil som elev hos os få mulighed for at komme på forskellige relevante kurser. Dette er med til at styrke dine kompetencer, som du kan bruge i fremtiden, og du bliver stærkere på netop det område, du arbejder med.

Elevpladsen giver dig et godt afsæt, hvad enten du fortsætter hos os, eller søger videre efter uddannelsen.

Udover at du efter endt uddannelse har mulighed for både at søge arbejde i den offentlige som private sektor, har du også mulighed for at læse videre. Din uddannelse kan være et springbræt til at læse videre til fx kommunom eller administrationsbachelor efter din elevtid.

Kommunom er en videreuddannelse for ansatte i kommuner og regioner. Den består af en fællesdel, en specialedel målrettet forskellige faggrupper samt et afgangsprojekt.

Administrationsbachelor er en 3½ år lang uddannelse bestående af en grunddel på 2 år og en specialisering på 1½ år.

Uddannelsen indeholder en 4 måneder lang praktik og afsluttes med et bachelorprojekt.

Er du en af vores nye kontorelever, har du ikke bare en god eksamen, hvor du har bestået bestemte grundfagsniveauer, men også lyst til et administrativt arbejde.

Du er nysgerrig efter nye opgaver, men du er også med på, at rutiner er en del af arbejdsdagen

Du får en travl hverdag i en stor offentlig virksomhed, hvor du i samråd med din elev-ansvarlige planlægger dine opgaver og udfører administrativ sagsbehandling.

Du vil daglig have kontakt med dine kollegaer, hvor borgerkontakt er begrænset. Du vil desuden få kendskab til mange rutiner, systemer og andre opgaver.

Her er lige muligheder for alle

I regionshuset tager vi gerne vores del af ansvaret for at gøre samfundet bedre. Og det gør man nu engang bedst, når alle ikke er ens og enige.

Gode idéer trives bedst i forskellighed og mangfoldighed. Medarbejdere med forskellig baggrund ser forskelligt på tingene.

Derfor er vi åbne for alle uanset køn, race og religion. Og derfor vil vi fremme lige muligheder, så vi opfordrer personer med dansk såvel som anden etnisk baggrund end dansk til at søge elevplads og job hos os.

Elevcitat

"I hverdagen føler man sig ikke som "elev", men som en kollega på lige fod med alle de andre. Der er altid tid til spørgsmål og hjælp, og der er altid opgaver. Man sidder ikke og keder sig."

Mie Heegaard

Feriefondskonsulent og uddannelsesansvarlig

HR Forhandling, Løn og Analyse


76631732
APPFWU01V