Skip til primært indhold

Studerende - videregående uddannelser

Du kan få relevant erhvervserfaring og udbygget dit netværk hos os, hvis du er studerende på en videregående uddannelse. Mulighederne er lønnet studiejob, ulønnet praktik eller projektskrivning.

Få erhvervserfaring og udvid dit netværk med en ansættelse i regionen

Hos os bidrager du til løsninger, der kan ses og mærkes i din hverdag. Du vil være med til at præge de opgaver eller projekter, du bliver en del af, hvad enten det er som studentermedhjælper, praktikant eller projektskrivende.

Du får altså en god indgang til at opnå relevant erhvervserfaring.

Derudover får du mulighed for at udvide dit netværk, på en arbejdsplads, hvor vi har forståelse for, at du også har et studie at passe.  

Et studiejob er lønnet og timetallet kan variere

Få praktisk erfaring mens du studerer med et studiejob hos os. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som hjælper dig med at planlægge din arbejdstid.

Et studiejob er en lønnet stilling, der kan variere i ugentlig timeantal. Afhængig af timeantallet vil du enten være timelønnet eller månedslønnet. Arbejdsopgaverne kan spænde bredt, og afhænger af din uddannelse og opgaverne i afdelingen.

Alle stillinger bliver slået op, også de, der er relevante for studerende. Du kan følge med, når der bliver slået studiejobs op ved at oprette en jobagent i kategorien "studerende og praktikanter".

Opret jobagent i vores rekrutteringssystem

Du planlægger dine opgaver og praktikken med en kontaktperson

Afprøv din teoretiske viden i praksis mens du er under uddannelse med et job som ulønnet praktikant. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, og sammen planlægger I din arbejdstid.

Arbejdstiden samt praktikperioden afhænger af, hvad dit uddannelsessted kræver. Arbejdsopgaverne vil du fastlægge med din kontaktperson. I fællesskab finder I opgaver, der både matcher og udvikler dine faglige kompetencer.

Vi følger op på dit praktikforløb fra start til slut, herunder evaluering, så vi hele tiden kan forbedre os.

Eksempler på opgaver du kan få i din praktikperiode hos os:

  • Analysearbejde
  • Udarbejdelse af dagsordener
  • Journalisering
  • Økonomi-opgaver

Vi modtager praktikanter fra alle typer videregående uddannelser.

Søg praktikplads gennem vores rekrutteringssystem

Din kontaktperson vil guide dig gennem hele projektopgaven

Brænder du for et emne, der passer ind i vores jobområde, så kan du skrive dit projekt i samarbejde med os.

Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som vil hjælpe dig gennem hele processen med information, møder, sparring, kontakter og lignende. Vi vil stå til rådighed for at hjælpe dig på den bedst mulige måde, og der vil være åbenhed omkring informationer, som er nødvendige for dit projekt.

Projekterne kan være inden for områder som:

  • HR
  • Arbejdsmiljø
  • It
  • Administration
  • Jura

Du søger projektsamarbejde ved at sende os en email til rekrutteringsteamet via sikker post 

Søg praktikplads gennem vores rekrutteringssystem

Mød en studenter-medhjælper, der fortæller hvad jobbet har givet hende

Her kan du møde Sanne, en af vores studentermedhjælpere, og få et personligt indblik i, hvordan det er at arbejde hos os.

Sanne læser administrationsbachelor på VIA University Colleges i Århus og arbejder i Koncern HR i Vejle 15 timer om ugen.

Det er super godt! Jeg sidder i HR-sekretariatet, og det er virkelig lærerigt at få indblik i arbejdsgange og opgaver inden for HR.

Jeg får mulighed for at arbejde sammen med mange forskellige kolleger og får derved kendskab til de mange opgaver, der varetages i HR-sekretariatet. 
 

Jeg hjælper primært vores rekrutteringsteam med den daglige drift i e-rekruttering. Dvs. jeg opslår stillinger, indkalder kandidater til jobsamtaler, journaliserer, deltager i status- og udviklingsmøder og udarbejder datamateriale vedrørende HR-processen til rekrutterings-konsulenterne.

Derudover får jeg ad hoc-opgaver, hvor jeg kan sætte mine forskellige kompetencer i spil.

Jobbet som studentermedhjælper giver indblik i hverdagen i HR-sekretariatet og relevant erhvervserfaring.

Jeg synes, det er meget givende at opleve, at det vi undervises i på studiet også bruges ”i det virkelige liv”. Det giver en god synergi mellem studie og arbejde.

Du søger projektsamarbejde ved at sende os en e-mail til rekrutteringsteamet via sikker post

Rekrutteringsteamet i Koncern HR


APPFWU01V