Skip til primært indhold

Ansøgningsskemaer

Ansøgninger om undersøgelser af boliggrund eller om optagelse i værditabsordningen gøres ved at udfylde online ansøgningsskemaer, som findes på denne side.

Boligundersøgelse

Hvis du ejer en boliggrund, der er kortlagt som muligt forurenet - vi betegner det også vidensniveau 1 - har du mulighed på at få en indledende undersøgelse udført af regionen inden for 1 år. Det forudsætter blot, at du anmoder om det. Dette kaldes også for en boliganmodning. Hvis der både er bolig og erhverv på ejendommen, undersøger vi kun boligen og de tilhørende opholdsarealer, fx haven

Er din boliggrund kortlagt som måske forurenet (vidensniveau 1), så har du mulighed for at få en indledende undersøgelse af grunden, ved at benytte vores online ansøgningsskema.

Udfyld vores online ansøgningsskema for anmodning om boligundersøgelse

Værditabsordningen

Nogle boligejere kan få deres boliggrund undersøgt gennem værditabsordningen. Værditabsordningen gælder for boligejere, der ikke kendte til forureningen da de købte grunden. Ordningen hjælper til med at få grunden hurtigere undersøgt. En værditabsundersøgelse er kun for boliggrunde, hvor der er konstateret forurening, og hvor forureningen kan have betydning for brugen af hus og have. Du skal som boligejer selv søge regionen om at få din boliggrund omfattet af ordningen

Du kan læse mere om værditabsordningen i vores pjece

Ønsker du at søge om fremrykket undersøgelse og oprydning af din boliggrund, kan du benytte vores online ansøgningsskema til optagelse i værditabsordningen.

Udfyld vores online ansøgningsskema for optagelse i værditabsordningen

APPFWU02V