Skip til primært indhold

Kulturtræf 2024

Den 29. maj 2024 afholder vi igen kulturtræf! Træffet afholdes på Kulturmaskinen i Odense. Du kan tilmelde dig på kulturtræffets hjemmeside, se mere nedenfor.

Årets tema er: kultur og trivsel, og træffet skal skabe grobund for nye og flere kultur- og trivselssinitiativer i Region Syddanmark og på tværs af den dansk-tyske grænse ved at samle aktører med interesse for og viden om feltet kultur og trivsel.

På kulturtræffet kan du:

Lade dig inspirere, prøve kunstens og kulturens gavnlige effekter af gennem kreative, sanselige workshops, samtale, mingle og knytte nye bånd, møde fonde med fokus på trivselsfremmende kulturtiltag.

K24 arrangeres af Region Syddanmark, Kulturregion Sønderjylland-Schleswig, Kulturregion Trekantområdet, Kulturregion Fyn og kultursamarbejdet i Vadehavskommunerne.

Du kan læse mere om træffet og tilmelde dig på Kulturtræffets hjemmeside her: KULTURTRÆF 2024 · Kultur & Trivsel · Kulturmaskinen Odense (kulturtraef.dk)

Vi glæder os til at se dig!

Herunder kan du se en video fra Kulturtræf 2022, hvor træffet blev afholdt på Engelsholm Højskole med fokus på kultur og natur.

Kulturtræf 2022

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU02V