Skip til primært indhold

Pædagogisk assistentelev

Som pædagogisk assistentelev i Region Syddanmark får du ansættelse på et af de sociale centre. Vi ansætter elever fra SOSU-skolen Fyn i Odense og UC Syd i Kolding.

Generelt om uddannelsen

Elever ansættes efter erhvervsuddannelseslovgivningen (EUD). Region Syddanmark er ansættende myndighed for disse elever og samarbejder med de relevante uddannelsesinstitutioner om den teoretiske del (skoleophold).

Uddannelserne er en kombination af skoleophold og praktik. Til at bistå læringsforløbet for eleverne er der på institutionerne ansat vejledere, som varetager de konkrete læringsforløb og deltager i evalueringen af elevernes kompetencer.

Ansættelse på et socialt center på Fyn og i Syd-og Sønderjylland

Som elev på det sociale område i Region Syddanmark vil du blive ansat på et af de sociale centre, som er placeret på Fyn samt i Syd- og Sønderjylland.

I praktikperioderne vil du få mulighed for at opleve at være en del af en arbejdsplads, hvor du vil være kollega, få ansvar og ikke mindst mulighed for læring og udvikling. I hver praktikperiode vil du få tildelt en praktikvejleder.

Vi modtager Pædagogisk Assistent-elever fra SOSU-skolen Fyn i Odense og UC Syd i Kolding.

Læs mere om uddannelsen på SOSU-skolen Fyn

 

Læs mere om uddannelsen på UC Syd


Delt praktikforløb mellem kommune og Region Syddanmark

Praktikforløbet i forbindelse med uddannelsen foregår både i en kommune og i Region Syddanmark. Derfor har vi behov for at koordinere udvælgelsen af elever med kommunerne. Ved ansøgning til en stilling accepterer du derfor samtidig, at både Region Syddanmark og den ansættende kommune alle får adgang til den indsendte ansøgning.

Ved ansøgning til en stilling vil vi også indhente referencer fra SOSU-skolen Fyn i Odense, UC Syd i Kolding og kommunerne, hvis det er relevant.

Find stillingsopslag

Alle stillingerne opslås på regionens jobportal. Søg ”elev” under "fagområde"  og pædagogisk assistentelev under "stillingsbetegnelse" - og du får vist de aktuelle stillingsopslag.

Find ledige stillinger

Du kan med fordel oprette en jobagent, så får du automatisk besked, når der oprettes en elevstilling, der matcher dine ønsker.

Under jobkategori skal du vælge '"elev" og herefter pædagogisk assistent elev".

Opret jobagent i vores rekrutteringssystem

Kontakt

Anne Plougmann Lindsted

Chefkonsulent

Socialområdet, Drift og Udvikling


24628632
APPFWU01V