Skip til primært indhold

Klimafolkemødet

Region Syddanmark er medvært af Klimafolkemødet, der danner rammen for Danmarks største offentlige klimadebat. Næste Klimafolkemøde finder sted 29. august til 31. august 2024 på havnefronten i Middelfart. Alle borgere, beslutningstagere, virksomheder, NGO'er og organisationer er inviteret med.

Publikum til Klimafolkemødet i 2022

Klimaet er øverst på dagsordenen

Klimafolkemødet skal være med til at skabe og udbrede løsninger på klimaudfordringerne og inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere.

Region Syddanmark er en af samarbejdspartnerne bag Klimafolkemødet i Middelfart. Ud over et årligt økonomisk bidrag på 2 mio. kr. bidrager regionen også med debatter og egen stand til programmet i 2024. 

Arranger en debat, talk eller workshop

Vær med til at sætte klimaet øverst på dagsorden til Klimafolkemødet 2024. Bliv arrangør og få din debat, talk, workshop eller helt fjerde arrangement med til Klimafolkemødet. 

Ansøgningen er åben og det er gratis at være med. 

Læs nærmere om at blive arrangør på klimafolkemødets hjemmeside

Baggrund

Region Syddanmark og Middelfart Kommune indgik i 2019 en strategisk samarbejdsaftale om at løfte Klimafolkemødet i Middelfart fra at være en lokal begivenhed til at være en national begivenhed, der sætter klimaet øverst på dagsordenen, skabe løsninger på klimaudfordringerne og inspirere til klimahandlinger til gavn for hele Danmark.

Det seneste Klimafolkemøde i 2023 var den hidtil største udgave, hvor 34.000 mennesker lagde vejen forbi Middelfart. Her kunne de bl.a. opleve over 300 debatter og workshops fordelt på 15 scener, 100 boder, elbil-festival, streetfood-marked og meget mere. 

Læs nærmere om klimafolkemødet på klimafolkemødet.dk

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

Hvis du vil vide mere om Klimafolkemødet, så kontakt:

Anders Bræstrup

Udviklingskonsulent

Regional Udvikling, Klima og Ressourcer


29201085
APPFWU01V