Skip til primært indhold

Jobmuligheder for sundhedsfaglige på efterløn

Er du tidligere sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller socialpædagog? Vi tilbyder sundhedsfaglige job for efterlønnere og pensionister, som savner kollegerne på sygehuset, og som fortsat ønsker at bidrage med deres kompetencer og erfaring.

Hos os får du mulighed for at bringe dine kompetencer og erfaring i spil igen med arbejdsopgaver og timetal, der er fleksible, og som passer til dine ønsker og behov. Det giver dig tid til et aktivt seniorliv samtidig med, at du gør en forskel i sundhedsvæsenet.

Du kan arbejde uden modregning i din efterløn

En ny ordning giver dig mulighed for at arbejde i sundhedsvæsenet uden fradrag i din efterløn. Hvis du er startet i et nyt job i sundhedsvæsenet efter 1. januar 2023, kan alt arbejdet udføres uden fradrag i efterlønnen. Hvis du er startet før 1. januar 2023, er det kun merarbejde, der kan udføres uden fradrag i efterlønnen.

For at blive fritaget for fradrag, skal du i samarbejde med din leder udfylde en arbejdsgivererklæring. 

Læs mere om arbejdsgivererklæringen på ”Styrelsen for arbejdsmarked og rekrutterings” hjemmeside.

Kontakt evt. din a-kasse for at høre nærmere om dine muligheder for at arbejde i sundhedsvæsenet uden modregning i din efterløn.

Ordningen for efterlønsmodtagere omfatter kun medarbejdere, der arbejder i sundhedsvæsenet og gælder fx ikke medarbejdere, der arbejder på bosteder på Socialområdet. Den gælder foreløbigt frem til 31. december 2024.

Se vores jobmuligheder for efterlønnere og pensionister

Er du interesseret i en stilling på et af vores sygehuse i Jylland, kan du her se de ledige stillinger, som du har mulighed for at søge.

Se stillingsopslaget for sygeplejersker

Se stillingsopslaget for social- og sundhedsassistenter

Se stillingsopslaget for socialpædagoger på de psykiatriske sygehuse

Er du interesseret i en stilling på Odense Universitetshospital eller Svendborg Sygehus, har du mulighed for specifikt at søge en senior-ressourcestilling:

Se stillingsopslaget for sundhedsfaglige medarbejdere på OUH og Svendborg Sygehus

Når du søger en af vores stillinger, skal du udfylde en række oplysninger og vedlægge et CV, en motiveret ansøgning og evt. et uddannelsesbevis.

APPFWU01V