Hvad er status på regionens arbejde med FN’s verdensmål?

I projektet ”Visualisering af FN’s verdensmål” er der udviklet et interaktivt værktøj, som formidler regionens arbejde med FN's verdensmål i forbindelse med den regionale udviklingsstrategi, Fremtidens Syddanmark. Her kan du finde interessante nøgletal om regionen for lige netop den del af regionen eller dens befolkning, som du vil se tal for.

Forsiden i værktøjet

Tryk her for at gå til værktøjet

Den første del af værktøjet er nu online. Det drejer sig om nøgletal på uddannelsesområdet (Delstrategien ”Kompetencer til Fremtiden”). Resten af værktøjet offentliggøres løbende frem mod årsskiftet 2022/2023, så følg gerne med her på siden.

Hvis du har input eller kommentarer til, hvordan vi kan forbedre brugervenligheden af værktøjet, hører vi meget gerne fra dig. Du kan kontakte analytiker Amanda Schmidt Justesen på mail amju@rsyd.dk