Skip til primært indhold

Mød personlig assistent Morten Andreasen

Medarbejderportræt af personlig assistent Morten Andreasen i Regional IT. Morten strukturerer IT direktørens arbejdsdag.

Morten Andreasen

Mortens vej fra projektleder til personlig assistent

- Efter 4 år som projektleder i Regional IT fik jeg mulighed for at blive personlig assistent for Region Syddanmarks it-direktør.

- Som PA er jeg helt tæt på de strategiske beslutninger, hvor jeg sparrer med it-direktøren og hjælper ham og den øvrige ledelseskreds med at sætte retningen for Regional IT.

- Det er spændende og motiverende at komme helt tæt på ledelsen, og det er en stor inspiration til min fremtidige karriere, fordi jeg får lov til at snuse til jobbet som leder.

- Med min nye titel har mit arbejde bevæget sig fra et operationelt niveau til et mere strategisk niveau.

- Som projektleder udarbejdede jeg business cases, lavede risikoanalyser og planlagde processen, så de udbud, vi satte i gang, levede op til kravene om kvalitet, økonomi og tid. Jeg har både arbejdet med regionale og nationale it-projekter, og det er fedt at vide, at jeg har været med til at skabe en nemmere hverdag for dem, der hjælper andre.

- Jeg har for eksempel været med i et udbud af et landsdækkende it-system, som håndterer alle henvisninger til eksempelvis speciallægehjælp, fysioterapibehandling og psykologhjælp, som de praktiserende læger udskriver.

- I mine år ved Region Syddanmark har projekternes størrelse og kompleksitet gjort arbejdet rigtig sjovt, og jeg kan godt lide, at mange interesser skal spille sammen for at nå frem til en god løsning. Det gælder også nu, hvor jeg er personlig assistent.

Min udvikling er i fokus 

- Regional IT består af projektledere, it-arkitekter, systemudviklere, m.fl., så vi har mange forskellige fagligheder, som vi bruger til at gøre hinanden stærkere.

- Jeg oplever, at der er plads til at lære og til at fejle. Hvis bare man er villig til at gøre en indsats, så er der mange muligheder for at udvikle sig selv og afdelingen. Jeg er virkelig glad for at være i et team, som investerer i mig og anerkender mig for det arbejde, jeg gør.

- Det er dog ikke kun det faglige, der gælder. Det betyder mindst lige så meget, at der er et godt sammenhold i afdelingen, så vi prioriterer og tager os tid til at være sociale sammen.

APPFWU02V