Skip til primært indhold

Læs kontorelevernes egne historier

I regionshuset er der hele tiden 4 førsteårs kontorelever og 4 andetårselever. Herunder fortæller nogle af eleverne om, hvordan de hver især oplever, det er, at være kontorelev i regionshuset.

Kontorelevernes historier

Mit navn er Nanna Enevold, jeg er 20 år og 1. års elev ved Region Syddanmark

Jeg er handelsstudent og har altid vidst, at jeg skulle arbejde med noget i forhold til administration. Da jeg så Region Syddanmarks opslag som kontorelev, synes jeg, det passede godt til, hvad jeg ønskede.

Dét at uddannelsen er en kombination af teori og praktik tiltrak mig helt vildt, og så lød det også bare til at være en rigtig god arbejdsplads. Efter jobsamtalen var jeg ikke i tvivl om, at det var et sted, jeg kunne se mig selv og ønskede at blive en del af.

Region Syddanmark er en rigtig stor arbejdsplads med mange medarbejdere, hvilket betyder, at du hele tiden har noget at lave.

Som elev vil du komme igennem tre afdelinger, som du selv er med til at ønske. I hver afdeling vil du blive præsenteret for en bred variation af opgaver, og det er med til at give dig nogle stærke kompetencer til din fremtidige karriere. Der er ingen grænse for læring, hvis man også selv viser initiativ.

Ved Region Syddanmark er der stor tiltro til den enkelte elev, og man får lov at sidde med meget ansvar.

Arbejdspladsen gør virkelig meget ud af, at os elever har det godt og arrangerer meget for os i form af seminarer, konferencer, kurser m.m.

Vi bliver virkelig taget hånd om, og der er altid råd at hente. Vi har et godt elevteam bestående af både 1. – og 2. årselever, hvilket giver en god sparring og et godt fællesskab.

Hvis du kan lide at have ansvar og ønsker at blive en del af en pulserende og god arbejdsplads, hvor der samtidig er et godt elevteam, så er det Region Syddanmark du skal vælge. 

Mit navn er Alex Madsen, jeg er 26 år og 1. års elev hos Region Syddanmark.

Jeg er uddannet Konstabel i forsvaret, men har prøvet mange forskellige brancher, da jeg aldrig rigtig har fundet noget, der kunne holde på mig.

I min søgen på det job som passer bedst til mig som person, så faldt jeg over uddannelsen til kontorassistent.

For mig handler det om, at jeg har en stille arbejdsplads, hvor jeg kan koncentrere mig om mit arbejde, uden høj musik eller larm i lokalet. Det har også været vigtigt for mig, at det ikke var fysisk hårdt, og at det er i trygge rammer, da min hobby i fritiden kræver en fysisk hård performance.

Da jeg læste opslaget fra Region Syddanmark, var jeg ikke i tvivl om at det var det bedste sted, med de bedste forudsætninger for min fremtid.

Det handler ikke bare om at blive kontorelev, det handler om at blive bedst klædt på som kontorelev og føle sig godt tilpas i de rammer man er i, og der har Region Syddanmark ikke svigtet.

Jeg er blevet en del af et fantastisk team, jeg sidder med mine egne opgaver, jeg har selv korrespondance ud til de ansatte, og hjælpen er der altid, hvis man har brug for det.

Ansvar og initiativ er også en stor del af hverdagen, især nu med hjemsendelser. Min elevansvarlig giver mig fuldt ansvar for de opgaver jeg bliver pålagt, og det er med til at skabe en mere spændende hverdag, for i sidste ende så er det en selv, der bliver taget fat i, hvis der skulle være spørgsmål til resultatet.

Ud over det store ansvar man får, så er det også fedt, at der er mulighed for at vise initiativ, og komme med input til opgaveløsningen, så man ikke sidder og kigger og siger ”Ok”, hvis man faktisk kan løse opgaven på en bedre måde, eller en hurtigere måde.

Der er de bedste muligheder for at vise, hvad man kan, når man er elev ved Region Syddanmark, og ansvar og initiativ er 2 vigtige ting, som virkelig kan rykke grænser.

Jeg har aldrig fortrudt valget om at blive kontorelev hos Region Syddanmark, trods den hårde tid med hjemsendelse pga. COVID-19. Det har kun gjort mig stærkere og mere sikker i mit valg. Jeg er sikker på, at Region Syddanmark var det rigtige valg for mig, og det er jeg sikker på det også bliver for dig.

 

Mit navn er Mette Marie Bierrings Knudsen, jeg er 25 år og 2. års elev ved Region Syddanmark.

Efter at have arbejdet inden for butiksbranchen i 6 år, trængte jeg til at prøve kræfter med noget nyt.

Jeg havde længe gået og overvejet at søge som kontorelev, og blev kun mere bekræftet i mine overvejelser, da jeg læste Region Syddanmarks stillingsoplag. Både arbejdsplads, og de muligheder man får som elev, lød til at være det helt rigtige for mig.

Ved Region Syddanmark bliver man en del af en stor organisation, hvor man får mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Man kommer rundt i 3 forskellige afdelinger i løbet af sin elevtid, så man får et godt indblik i, hvad det vil sige at arbejde ved Region Syddanmark, og man kan derved få det optimale ud af sin uddannelse.

Ved Region Syddanmark er der plads til alle, og der bliver taget super godt hånd om dig, både af de elevansvarlige rundt i de forskellige afdelinger og alle de andre medarbejdere. Man føler sig hurtigt som en del af arbejdspladsen. 

Som elev får man også god mulighed for at få et tæt bånd til de andre elever i Region Syddanmark, da der både bliver arrangeret kurser, konferencer og meget mere, som man har rig mulighed for at deltage i.

Hvis du ønsker en rigtig god arbejdsplads, hvor der er plads til at være sig selv og stor fokus på din uddannelse, så er Region Syddanmark det helt rigtige sted.

 

Mit navn er Frederikke Ellegaard Storm, jeg er 21 år og 2. års elev ved Region Syddanmark.

Da jeg blev student, havde jeg planer om, hvad jeg skulle læse videre til. Senere fandt jeg ud af, at jeg fungerer bedst ved at have ”teorien” i hænderne og begyndte at kigge nærmere på kontorelev, og hvad jobbet egentligt indebærer. Det fangede mig rigtig meget.

Da jeg så stillingsopslaget fra Region Syddanmark, virkede det som en arbejdsplads med mange forskellige arbejdsopgaver, rig mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt og så vil jeg sidde med ”teorien” i hænderne.

Fra første samtale vidste jeg, at her ville jeg rigtig gerne være, fordi kemien var der, og jeg kunne mærke det var en rigtig god arbejdsplads at være elev i.

Hos Region Syddanmark vil du ikke komme til at sidde på ét kontor hele vejen igennem din uddannelse. Igennem dine 2 år kommer du til at sidde i 3 forskellige afdelinger. Dvs. du får en bred faglig viden omkring regionens arbejdsområder.

Derudover får man også mulighed for at komme på nogle forskellige kurser, som kan være med til at styrke dig nu, men også i fremtiden.

Ved Region Syddanmark mærker man hurtigt, at vi som elever bliver lyttet til og får lov til at få arbejdsopgaver på egen hånd, og dermed også få et ansvar for arbejdsopgaverne. Dine kolleger er rigtig søde, og hjælper dig til at din læring bliver så stor som mulig.

Vi er samtidig også så heldige at have et godt elevteam, som er med til at skabe et rigtig godt fællesskab, og som altid er der for at lytte til, hvad vi har at sige og svarer også rigtig gerne på ens spørgsmål.

Hvis du gerne vil have et arbejde, hvor du får tildelt ansvar og samtidig udvikler dig fagligt og personligt, så vil Region Syddanmark være den helt rigtige arbejdsplads for dig.

Du får en spændende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver og gode kollegaer, som altid er der til at hjælpe dig.

Elevcitat

"I hverdagen føler man sig ikke som "elev", men som en kollega på lige fod med alle de andre. Der er altid tid til spørgsmål og hjælp, og der er altid opgaver. Man sidder ikke og keder sig."

Mie Heegaard

Feriefondskonsulent og uddannelsesansvarlig

HR Forhandling, Løn og Analyse


76631732
APPFWU01V