Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden
Region SyddanmarkpilPolitikpilHøringer og afgørelser

Høringer og afgørelser

Få overblik over aktuelle høringer og afgørelser fra Region Syddanmark. Du kan komme med dine kommentarer til en høring eller klage over en afgørelse truffet af Region Syddanmark.

Høringer

Når politiske sager er i høring, kan du i en periode komme med dine kommentarer til sagen. Du kan se høringsmaterialet og afgive dit høringssvar i høringsperioden.

De svar der sendes i høringsperioden, offentliggøres her på hjemmesiden og indgår i den videre politiske behandling af sagen.

Afgørelser

Region Syddanmark har afgjort en sag. Du kan klage over vores afgørelse inden for klagefristen. Du finder klagevejledningen i forbindelse med selve afgørelsen. Afgørelserne er primært fra miljø og råstofområdet.


Aktuelle høringer
Høring af Akutplan for Region Syddanmark
Høring af Akutplan for Region Syddanmark
04.05.2021
Høring af ny kiropraktor praksisplan
Praksisplan for almen praksis
08.12.2020
Offentlig høring af miljøkonsekvensrapport i forbindelse med ansøgning om råstofindvinding på matr.nr. 28 Søgård, Kliplev i Aabenraa Kommune.
A/S Carl Matzens Teglværker har søgt om forlængelse af tilladelse til indvinding af rødler på matr.nr. 28 Søgård, Kliplev, i Aabenraa Kommune. Der har været indvundet rødler i området siden sidst i 1980´erne. Et evt. høringsvar skal være Region Syddanmark i hænde senest torsdag den 14. januar 2021.
19.11.2020
Aktuelle afgørelser
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 24 Arnitlund, Vedsted i Haderslev Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 13. august 2021.
16.07.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 2. juli 2021.
04.06.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 3. juni 2021.
07.05.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 2. juni 2021.
05.05.2021
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på del af matr.nr. 32b Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er torsdag den 5. maj 2021.
08.04.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 1. april 2021.
04.03.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 82 og 208 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 82 og 208 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 6. april 2021.
04.03.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Søgård, Kliplev i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Søgård, Kliplev i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 6. april 2021.
04.03.2021
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 6a, 2x og 1æ Stenstrup By, Stenstrup samt matr. nr. 1h Løjtved Hgd., Stenstrup i Svendborg Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 6a, 2x og 1æ Stenstrup By, Stenstrup samt matr. nr. 1h Løjtved Hgd., Stenstrup i Svendborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 31. marts 2021.
03.03.2021
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 1079 Kliplev Ejerlav, Kliplev i Aabenraa Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1079 Kliplev Ejerlav, Kliplev i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 24. marts 2021.
24.02.2021
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 6p og 7i Stenstrup By, Stenstrup i Svendborg Kommune.
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 6p og 7i Stenstrup By, Stenstrup i Svendborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er onsdag den 17. marts 2021.
17.02.2021
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 4. marts 2021.
04.02.2021
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 12g Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 17. februar 2021.
19.01.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 32a Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 32a Bovrup, Varnæs i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 2. februar 2021.
07.01.2021
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 16i Hesselmed Hgd., Ål i Varde Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 16i Hesselmed Hgd., Ål i Varde Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er tirsdag den 19. januar 2021.
22.12.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 64b og 69 Ørsted By, Ørsted i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 11. januar 2021.
14.12.2020
Screeningsafgørelse: Krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 50 Arnitlund, Vedsted i Haderslev Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 50 Arnitlund, Vedsted i Haderslev Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 8. januar 2021.
11.12.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1 Tråsbøl, Felsted i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1 Tråsbøl, Felsted i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 8. januar 2021.
11.12.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 121, 177 og 213 Nybøl, Hjordkær, i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 121, 177 og 213 Nybøl, Hjprdkær i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 7. januar 2021
10.12.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 24a Brylle By, Brylle i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er mandag den 4. januar 2021.
04.12.2020
Screeningsafgørelse: Krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 18a Barløse By, Barløse i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 18a Barløse By, Barløse i Assens Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 29. december 2020.
01.12.2020
PÅKLAGET - Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 13, 21, 22, 34, 273, 276 og 314 Hønkys, Egvad og 25 og 35 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 13, 21, 22, 34, 273, 276 og 314 Hønkys, Egvad og 25 og 35 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 18. december 2020.
20.11.2020
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v 2n 4b og 14 Daldover, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 17. december 2020.
19.11.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune . Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 18. december 2020.
19.11.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 417, 378 og 146 Uge Ejerlav i Aabenraa Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 11. december 2020.
16.11.2020
Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 53 Egernsund Ejerlav, Egernsund i Sønderborg Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 53 Egernsund Ejerlav, Egernsund i Sønderborg Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er fredag den 27. november 2020.
30.10.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 2v, 2n, 4b og 14 Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v, 2n, 4b og 14 Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er tirsdag den 24. november 2020.
27.10.2020
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 10a Frederikshåb, Randbøl i Vejle Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 19. november 2020.
22.10.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3a Oksenbjerge By, Øster Nykirke i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3a Oksenbjerge By, Øster Nykirke i Vejle Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 19. november 2020.
22.10.2020
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 6. november 2020.
09.10.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 423 og 1092 Skrydstrup Ejerlav, Skrydstrup i Haderslev Kommune. Screeningsafgørelsen er ikke gyldig, før klagefristen er udløbet. Klagefristen er torsdag den 29. oktober 2020.
01.10.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1an, 1ao, 1ap og 1ae Nr. Stenderup By, Eltang i Kolding Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1an, 1ao, 1ap og 1ae Nr. Stenderup By, Eltang i Kolding Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt.Region Syddanmark har meddelt tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding. Klagefristen er mandag den 19. oktober 2020.
21.09.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2t Vibæk By, Alslev i Varde Kommune og del af 7e, 7aq og 4o Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2t Vibæk By, Alslev i Varde Kommune og del af 7e, 7aq og 4o Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt.Region Syddanmark har meddelt tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding. Klagefristen er mandag den 19. oktober 2020.
21.09.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 5ag og 6l Lejrskov By, Lejrskov i Kolding Kommune.
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 5ag og 6l Lejrskov By, Lejrskov i Kolding Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er Fredag den 16. oktober 2020.
18.09.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om ændring af vilkår til råstofindvindingstilladelse på matr.nr. 2v Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om vilkårsændring til råstofindvindingstilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2v Daldover By, Randbøl i Vejle Kommune. Klagefristen er torsdag den 8. oktober 2020
10.09.2020
Tillæg til Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. Ølufgård, V. Nebel i Esbjerg Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 15 Ølufgård, V. Nebel i Esbjerg Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er fredag den 18. september 2020.
21.08.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding påmatr.nr. 121, 177 og 213 Nybøl, Hjordkær i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 121, 177 og 213 Nybøl, Hjordkær i Aabenraa Kommune. Klagefristen er tirsdag den 4. august 2020.
07.07.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 28 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 28 Mjøls, Rise i Aabenraa Kommune. Klagefristen er tirsdag den 28. juli 2020.
30.06.2020
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer af 27. september 2016 på matr.nr. 22e og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Faaborg-Midtfyn Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer af 27. september 2016 på matr.nr. 22e og 11m Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Faaborg-Midtfyn Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er mandag den 20. juli 2020.
22.06.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 15a Espe By, Espe i Faaborg-Midtfyn Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 15a Espe By, Espe i Faaborg-Midtfyn Kommune
19.06.2020
Tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer af 12. juni 2015 på matr.nr. 474 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer af 12. juni 2015 på matr.nr. 474 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune. Tillægget kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 16. juli 2020.
18.06.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 15fl Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg Midtfyn Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 15fl Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg Midtfyn Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 16. juli 2020.
18.06.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 6b, 6t og 7b Højby By, Højby i Odense Kommune.
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på dele af matr.nr. 6b, 6t og 7b Højby By, Højby i Odense Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt.Klagefristen er torsdag den 16. juli 2020.
18.06.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 7n og 9o Skalbjerg By, Vissenbjerg og 40b Magtenbølle By, Vissenbjerg i Assens Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 7n og 9o, Skalbjerg By, Vissenbjerg og 40b Magtenbølle By, Vissenbjerg i Assens Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 16. juli 2020.
18.06.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 1an, 1ao, 1ap og 1ae Nr. Stenderup By, Eltang i Kolding Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 1an, 1ao, 1ap og 1ae Nr. Stenderup, Eltang i Kolding Kommune. Klagefristen er torsdag den 9. juli 2020.
11.06.2020
Delvis tilbagetrækning af tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 19c og del af matr.nr. 16a Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg-Midtfyn Kommune af 15. april 2020.
Region Syddanmark har meddelt delvis tilbagetrækning af tilladelse til erhvervsmæssig råstofindvinding på matr.nr. 19c og del af 16a Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg-Midtfyn Kommune af 15. april 2020. Klagefristen er onsdag den 10. juni 2020.
13.05.2020
Ændring af vilkår for efterbehandling i forbindelse med afslutning af råstofindvinding på matr.nr. 4i og 4m Gejsing By, Andst i Vejen Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed afgørelse om ændring af vilkår for efterbehandling i forbindelse med afslutning af råstofindvinding på matr.nr. 4i og 4m Gejsing By, Andst i Vejen Kommune. Afgørelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 10. juni 2020.
13.05.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3a og 3b Høllund By, Ødsted og 10o Jerlev By, Jerlev i Vejle Kommune.
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 3a og 3b Høllund By, Ødsted og 10o Jerlev By, Jerlev i Vejle Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 10. juni 2020.
13.05.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 35a Hjortlund By, Hjortlund i Esbjerg Kommune.
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 35a Hjortlund By, Hjortlund i Esbjerg Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 10. juni 2020.
13.05.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr.nr. 16i Hesselmed Hgd., Ål i Varde Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 16i Hesselmed Hgd., Ål i Varde Kommune. Klagefristen er tirsdag den 26. maj 2020.
28.04.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tillæg til tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 474 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tillæg til tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 474 Uge Ejerlav, Uge i Aabenraa Kommune. Klagefristen er forlænget til og med onsdag den 20. maj 2020.
17.04.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 15 og 375 Tumbøl, Felsted i Aabenraa Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 15 og 375 Tumbøl, Felsted i Aabenraa Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er torsdag den 14. maj 2020.
16.04.2020
Screeningsafgørelse: Ikke krav om miljøvurdering ved ansøgning om tilladelse til råstofindvinding på matr. nr. 2t Vibæk By, Alslev i Varde Kommune og dele af matr.nr. 7e, 7aq og 4o Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune
Region Syddanmark har truffet en screeningsafgørelse i sagen, og meddeler at der ikke er krav om miljøvurdering i forbindelse med ansøgning om tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 2t Vibæk, Alslev i Varde Kommune og dele af matr.nr. 7e, 7aq og 4o Hostrup By, Hostrup i Esbjerg Kommune. Klagefristen er torsdag den 14. maj 2020.
16.04.2020
Tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr. nr. 19c og del af 16a Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg-Midtfyn Kommune
Region Syddanmark har truffet afgørelse i sagen, og meddeler hermed tilladelse til erhvervsmæssig indvinding af råstoffer på matr.nr. 19c og del af 16a Sdr. Nærå By, Sdr. Nærå i Fåborg-Midtfyn Kommune. Tilladelsen kan ikke træde i kraft, før klagefristen er udløbet, og alle klagemuligheder udtømt. Klagefristen er onsdag den 13. maj 2020.
15.04.2020

Siden er sidst opdateret 13-10-2017
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring