Skip til primært indhold

Den Regionale Visitation

Er du blevet tilbudt en undersøgelse eller behandling, som ligger langt ude i tiden, kan Den Regionale Visitation muligvis hjælpe dig med en hurtigere tid.

Du kan komme i kontakt med Regional Visitation på telefon 76 63 14 75.

Telefonen er åben mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 9.00 - 12.00. 

Der er i øjeblikket mange henvendelser til Regional Visitation, og du vil kunne opleve, at der i starten af telefontiden er kø.

Du er også velkommen til at skrive til Den Regionale Visitation via denne: KONTAKTFORMULAR.
Vi kontakter dig så hurtigt som muligt, men du må forvente, at der kan gå 2-3 hverdage, før du hører fra os.

Bor du uden for Region Syddanmark, skal du kontakte Patientkontoret i din hjemregion. Se nederst på siden.

Særligt for patienter til udredning/undersøgelse

Hvis du venter på at blive udredt/undersøgt eller få foretaget en diagnostik undersøgelse, har du mulighed for selv at finde og henvende dig til et privathospital, som kan undersøge dig på regionens regning. Muligheden gælder dog kun patienter, der er nyhenviste til udredning eller undersøgelse, og du skal bruge det indkaldelsesbrev, du modtager fra sygehuset for at kunne benytte tilbuddet. OBS: Muligheden gælder desværre Ikke patienter, der er henvist til behandling.

Du skal selv gøre følgende:

  1. Besøg hjemmesiden www.sygehusvalg.dk, hvor du kan se, om og hvilke privathospitaler, der kan undersøge dig. Vi opfordrer dig til at vælge et privathospital i nærheden af, hvor du bor.
  2. Hvis du kan finde et privathospital, der kan undersøge dig, kontakter du selv privathospitalet direkte ved at ringe på det telefonnummer, der fremgår af www.sygehusvalg.dk. Privathospitalet vil herefter finde ud af, om det har mulighed for at undersøge dig.
  3. Du SKAL medbringe dit indkaldelsesbrev fra det regionale sygehus, samt din henvisning, som du kan finde på sundhed.dk, på det privathospital du ønsker at blive udredt/undersøgt på.
  4. Hvis du ikke kan finde den undersøgelse, som du er henvist til, eller hvis der ikke er et privathospital, som tilbyder undersøgelsen, skal du kontakte Regional Visitation via denne kontaktformular.
     

NB: Hvis du er henvist til behandling, skal du udfylde denne kontaktformular for at få hjælp til at blive visiteret til et privathospital.

Samtykkeerklæring

Hvis du henvender dig på andres vegne, kræves samtykke fra pågældende. Det bedste er at pågældende person er tilstede, når du ringer og kan give samtykke. Hvis ikke dette er muligt kan en samtykkeerklæring indsendes. Hent samtykkeerklæring

Behandling af personoplysninger

For at hjælpe dig, har vi oftest brug for dit CPR nummer.
Du har ret til at vide, hvordan vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

Læs mere om indsamling og behandling af dine personoplysninger

Henvender du dig på andres vegne, kan du kun modtage generel information - bortset fra, hvis du som forælder henvender dig på vegne af børn under 18 år.

Psykiatriens patientvejleder

Vejledning vedrørende eventuelle muligheder for et privat tilbud inden for psykiatrien sker hos psykiatriens patientvejleder på telefon: 76 63 10 98.

Kontaktoplysninger til vejledning i andre regioner

APPFWU01V