Skip til primært indhold

Region Syddanmark indgår aftale med VaccineDanmark om vaccinationscenter i Grindsted

Fra 21. december kan borgerne i Grindsted blive vaccineret mod COVID-19 alle ugens dage på et helt nyt vaccinationscenter. Regionen har indgået en aftale med den private udbyder VaccineDanmark.

Tirsdag den 21. december slår VaccineDanmark dørene op til et nyt vaccinationscenter i Grindsted. Det skal være med til at gøre det nemmere for borgerne i området at blive vaccineret og revaccineret.

Personalet i vaccinationscenteret kan vaccinere borgere fra 15 år og opefter, og det er muligt at blive vaccineret med Pfizer- såvel som Moderna-vaccinen.

Fra den 21. december og frem til og med den 31. december vil det være muligt at møde op uden tidsbestilling. Fra 1. januar skal man booke tid på www.vacciner.dk.

Koncerndirektør Kurt Espersen siger:

- Det glæder mig meget, at VaccineDanmark åbner et nyt vaccinationscenter i Grindsted. Med åbningsdage alle ugens dage udvider vi muligheden for at blive vaccineret tæt på hjemmet i Grindsted og omegn markant. Det skal være hurtigt og nemt at blive vaccineret og revaccineret, og derfor er jeg meget glad for, at VaccineDanmark, som allerede tilbyder vaccination i Varde, nu også hjælper os i Grindsted. Jeg vil gerne opfordre alle borgere i Grindsted og omegn til at overveje at blive vaccineret på det nye vaccinationscenter.

Direktør hos VaccineDanmark, Damir Djevic, siger:

- Hos Vaccine Danmark vil vi meget gerne hjælpe til med at sikre vaccinationstilbud lokalt i Region Syddanmark. Vi har netop oprettet et tilbud i Varde, og nu åbner vi også i Grindsted, og jeg håber, at vores tilbud kan bidrage til, at borgerne i og omkring Grindsted nemt kan få en vaccine.

Åbent alle dage – med enkelte undtagelser i julen

VaccineDanmark åbner dørene i Grindsted tirsdag 21. december.  

 • Adressen er MAGION, Tinghusgade 15, 7200 Grindsted, (Hal 3)
 • Fra den 21. december og frem til og med den 31. december vil det være muligt at møde op uden tidsbestilling. Fra 1. januar skal man booke tid på www.vacciner.dk.
 • Der er åbent alle ugens dage fra kl. 8.30 til 17.30
 • Særlige åbningsdage op imod nytår
  • 21. december kl. 9:00-17:30
  • 24. december kl. 8:30-13:00
  • 25. december: Lukket
  • 31. december kl. 8:30-13.00.

Find flere vaccinationsmuligheder på vaccinationsoversigten på Region Syddanmarks hjemmeside.

APPFWU02V