Skip til primært indhold

Lægedækningen er på plads i Ølgod

Lægedækningen i Ølgod er sikret efter et konstruktivt møde mellem Region Syddanmark og de to læger Lukasz Nowak og Lasse Johansson. Parterne har på mødet gennemgået uenighederne og har i fælles forståelse indgået kompromiser, så lægerne fortsætter praksis i byen.

Diskussionerne mellem to praktiserende læger og Region Syddanmark har nu fundet sin løsning igennem grundige drøftelser.

Lægerne Lukasz Nowak og Lasse Johansson fra Ølgod Lægeklinik har tidligere opsagt deres ydernumre. Opsigelsen er kommet på baggrund af en forhandling med Region Syddanmark om en lejekontrakt for kliniklokalerne, som regionen ejer.

Men efter et godt og konstruktivt møde i Ølgod onsdag 11. oktober er parterne nu blevet enige om en aftale, og dermed også enige om at fortsætte samarbejdet.

Koncerndirektør i Region Syddanmark Kurt Espersen siger:

- Sagen her er et godt eksempel på, hvordan en kontraktforhandling kan gå i hårdknude, fordi parterne hver især holder fast i sine holdninger og ikke mødes face-to-face. Vi har haft et rigtig godt møde med Lukasz Nowak og Lasse Johansson, hvor vi fik vendt og drøftet uenighederne. Det har banet vejen for en langvarig aftale om praksis i Ølgod - en aftale, der er tilfredsstillende for alle parter.

Lægedækningen i Ølgod er sikret

Både koncerndirektør Kurt Espersen og lægerne er glade for, at borgerne i og omkring Ølgod nu kan fortsætte med de samme læger.

Kurt Espersen siger:

- Både vi i regionen samt Lukasz Nowak og Lasse Johansson har været kede af den situation, som en opsigelse ville have bragt borgerne i, og derfor er vi naturligvis rigtig glade for, at den nye aftale sikrer en kontinuitet i lægedækningen i Ølgod.

Begge parter er nu enige om at se fremad og i fælleskab arbejde på at få flere læger i Ølgod.

Yderligere oplysninger

Kurt Espersen

Koncerndirektør


21 67 90 21
APPFWU01V