Skip til primært indhold

Lægehus i Ølgod lukker med øjeblikkelig virkning

Skifteretten i Herning har i dag erklæret Dit lægehus Ølgod konkurs, og lægehuset lukker med øjeblikkelig virkning. Dit Lægehus Ølgod har tilknyttet ca. 3200 patienter. Region Syddanmark arbejder på en løsning, som kan sikre lægedækning til de berørte patienter.

Dit Lægehus Ølgod lukker med øjeblikkelig virkning på grund af konkurs. Det får betydning for de ca. 3200 patienter, som er tilknyttet lægehuset. Region Syddanmark arbejder på at sikre en løsning, så patienterne fortsat kan få lægehjælp i Ølgod. Det forventes at være på plads inden for kort tid.

Koncerndirektør Kurt Espersen fortæller:

- Det er en meget ulykkelig situation, som vi tager meget alvorligt. Regionen arbejder intenst på at sikre et midlertidigt lægetilbud til borgerne i området. I denne ekstraordinære situation er vi i første omgang nødt til at se på, hvad der kan lade sig gøre her og nu, så de berørte patienter stadig kan komme til læge, når de har brug for det. Det melder vi ud inden for kort tid.

Patienter med akut behov for lægehjælp de kommende dage skal kontakte en læge i området. Patienterne opfordres til også at kontakte læger uden for Ølgod.

På længere sigt skal det afklares, om praksis kan sælges, eller der skal etableres et andet tilbud i området.

Patienter får besked i deres digitale indbakke 

Patienter tilknyttet Dit lægehus Ølgod vil modtage brev i deres digitale indbakke med information om lukningen. Patienterne vil også modtage besked, når der er fundet en løsning på situationen.

Dit lægehus Ølgod har også en såkaldt satellitpraksis i Blåvand forbeholdt turister, som også lukker. Praksissen i Blåvand har ingen patienter tilknyttet.

 

APPFWU02V