Skip til primært indhold

Region Syddanmark ansætter driftsdirektør for socialområdet

Det er en erfaren mand, der sætter sig i chefstolen. En chefstol der allerede i et halvt år har tilhørt ham. Jens Jørn Bøvling er blevet ansat som ny driftsdirektør på socialområdet. Han har siden oktober 2009 fungeret som konstitueret driftschef, og indtil da har han været sekretariatschef i socialstaben.

Den nye stilling som driftsdirektør tager afsæt i regionsrådets beslutning fra den 22. marts 2010 om den fremtidige organisering på socialområdet. Som driftsdirektør bliver Jens Jørn Bøvling ansvarlig for socialområdets daglige drift, og han kommer til at referere direkte til psykiatri- og socialdirektør Agnete Philipsen, der glæder sig meget til at arbejde sammen med den nye driftsdirektør.

- Jeg ser frem til også at skulle arbejde tæt sammen med Jens Jørn Bøvling i fremtiden. Han har allerede i snart et halvt år siddet som konstitueret driftschef, og i den periode har vi nydt godt af hans mangeårige ledelseserfaring fra både Vejle Amt og hans tid i Region Syddanmark, fortæller Agnete Philipsen.

Jens Jørn Bøvling bliver ansat som ny driftsdirektør fra 1. maj 2010.

Jens Jørn Bøvling kommer til at arbejde tæt sammen med institutionsledere, forstandere og afdelingscheferne på socialområdet om udvikling af tilbuddene.

- Socialområdet har været igennem en kæmpe omvæltning og udvikling i de seneste år. Det har været udfordrende og spændende at være en del af, og nu glæder jeg mig til at skulle føre de idéer og tanker, som vi har arbejdet med videre, fortæller Jens Jørn Bøvling.

Jens Jørn Bøvling er uddannet Cand. Oecon. fra Århus Universitet og har været ansat i Vejle Amt i perioden 2001 til 2007.

I 2003 blev Jens Jørn Bøvling ansat i socialområdet, da han blev souschef i amtets socialforvaltning. Efterfølgende blev han ansat som sekretariatschef i socialområdet i Region Syddanmark.

Fakta

Region Syddanmark driver 30 specialiserede bo- og dagtilbud samt undervisningstilbud på det sociale og socialpsykiatriske område. Herudover driver regionen to kommunikations- og hjælpemiddelcentre i Odense og Vejle

APPFWU01V