Skip til primært indhold

Ny centerchef til Handicapcenter Fyn

Brian K. Hansen bliver ny centerchef for Handicapcenter Fyn. Han tiltræder sin nye stilling 1. august 2020 og bliver dermed centerchef for regionens fynske tilbud til borgere med betydelig og varig funktionsnedsættelse.

Det bliver den 44-årige Brian K. Hansen, der 1. august i år kan sætte sig i chefstolen for Handicapcenter Fyn.

Brian K. Hansen kommer fra en lederstilling i Middelfart Kommune, hvor han har haft ansvaret for administration og været områdeleder for hjemmeplejen og dagcentre. Derudover har han 14 års ledelseserfaring, blandt andet fra Odense Universitetshospital og Odense Kommune, med sig i bagagen.

Socialdirektør i Region Syddanmark Christian Schacht-Magnussen ser frem til det nye samarbejde og udtaler:

- Brian kommer med stor ledelseserfaring fra både sundhedsvæsnet og den kommunale verden. Han træder som centerchef ind på en ny arena på socialområdet, hvor han kan bidrage med nye vinkler og et stærkt fokus på samarbejdet mellem socialområdet og eksempelvis sygehuse og kommuner. Med Brian får vi desuden en stærk leder, der blandt andet, i sin tid i Middelfart Kommune, har formået at skabe øget medarbejdertrivsel og stor borgertilfredshed. Jeg glæder mig derfor meget til at byde Brian velkommen som ny centerchef og nyt medlem i socialledelsen.

Klar til nye udfordringer

Brian K. Hansen ser også frem til at tage fat på de nye udfordringer:

-Jeg glæder mig utrolig meget til at starte som centerchef for Handicapcenter Fyn. Jeg ser frem til at bidrage til en arbejdsplads med høj faglighed og trivsel. Det bliver spændende at være med til at skabe et tæt og velfungerende samarbejde med borgere, pårørende og medarbejdere. Det er mit mål, at vi i fællesskab kan sikre udviklingen af de ressourcer, borgerne har og dermed skabe gode successer sammen.
Brian K. Hansen afløser Torben Bøge Mikkelsen som centerchef for Handicapcenter Fyn. 

Fakta

Handicapcenter Fyn har 172 døgnpladser og 86 dagpladser. Centret tilbyder bo-, aktivitets- og samværstilbud til borgere med betydelig og varig funktionsnedsættelse. Centrets afdelinger ligger i Nyborg, Odense og Kerteminde.

Centret har et årligt budget på ca. 250 mio. kr. og har ca. 500 medarbejdere.

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der besluttede at ansætte Brian K. Hansen. Der var i alt 15 ansøgere til stillingen som centerchef.

Yderligere oplysninger:

Ny centerchef Brian K. Hansen, Handicapcenter Fyn, Region Syddanmark, tlf. 6169 3437
Socialdirektør Christian Schacht-Magnussen, Region Syddanmark, tlf. 2054 0002

APPFWU02V