Skip til primært indhold

En endnu bedre hverdag springer ud

I foråret 2007 såede Region Syddanmark frøene til en ny udviklingsplan på det sociale område, som skal gøre hverdagen på de sociale tilbud endnu bedre.

Planen har formuleret nye politikker, retningslinjer og har igangsat initiativer inden for bl.a. ledelse, uddannelse, beboeren og de pårørende.

I to år har socialstaben og de sociale tilbud passet og plejet de små frø, som nu er klar til at springe ud.

Det sker ved en afslutningskonference for de sociale tilbud og socialstaben i Hornstrupcentret, Kirkebyvej 33 i Hornstrup ved Vejle, torsdag 2. april 2009 kl. 8.30-16.30.

Pressen er meget velkommen til at deltage.

I løbet af dagen vil Dacapo Teatret fremføre forskellige teaterstykker, som tager udgangspunkt i udviklingsplanens seks projekter.

Dacapo Teatret bruger en kombination af konsulentmetoder og teater til bl.a. at give ledere, medarbejdere og andre interessenter på de sociale tilbud indblik i hinandens situation.

Men det er ikke blot Dacapo Teatret, der skal i aktion på dagen. Også ledere og øvrige repræsentanter fra tilbuddene skal hente inspiration og drøfte, hvordan de nye politikker og retningslinjer kan blive en fast integreret del af tilbuddenes dagligdag.

Formålet med konferencen er, at de deltagende ledere og repræsentanter fra de sociale tilbud skal brede den farverige buket af nye tiltag, politikker og retningslinjer ud blandt medarbejderne, beboerne og de pårørende, så alle arbejder sammen om at hjælpe udviklingen på vej.

Fakta

  • Region Syddanmark har siden foråret 2007 arbejdet på udviklingsplanen, der består af seks projekter: Faglig udvikling, Beboeren i Centrum, Ledelse, Uddannelse, Pårørende og Tilsyn. 
APPFWU02V