Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 12. december 2018
Stor donation til fynsk kor for personer med Parkinson
Kan man synge i kor, hvis man har svært ved at tale? Ja – det kan man snart i Odense. For Ernst og Vibeke Husmans Fond har bevilget flere hundrede tusinde kroner til et kor for fynboer med Parkinson. Men koret skal ikke bare synge og have det sjovt. Det skal også være med til at forbedre stemmefunktionen og livskvaliteten.


Udsendt 11. december 2018
Regionsrådet - 17. december 2018
Information om regionsrådets møde 17. december 2018. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 10. december 2018
Første spadestik til nyt datacenter er taget
I dag blev første spadestik taget til det datacenter, der i fremtiden skal håndtere Region Syddanmarks store mængder af data på blandt andet sygehusene.


Udsendt 7. december 2018
Forureningsfanen påvirker ikke udeluften i Grindsted
Data fra en ny moniteringsboring ved Bekkasinvej i Grindsted bekræfter, at den centrale del af forureningsfanen ikke påvirker udeluften i byen.


Udsendt 5. december 2018
Forbedringer i syddansk rengøring
Hvert halvår bliver der foretaget kontroller af rengøringen på de syddanske sygehuse. Den seneste gennemgang af rengøringen viser forbedringer på næsten alle sygehuse.


Udsendt 5. december 2018
Presseinvitation: Første spadestik til nyt regionalt datacenter
Region Syddanmark inviterer hermed pressen og alle interesserede til første spadestik til det nye regionale datacenter i Kolding.


Udsendt 28. november 2018
Ny lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus
Region Syddanmark har ansat Anna-Marie Bloch Münster som ny lægelig direktør på Sydvestjysk Sygehus.


Udsendt 28. november 2018
Nye undersøgelser af Grindsted-forureningerne
Region Syddanmark har på ny undersøgt risikoen for afdampning fra grundvandet til boliger. Undersøgelsen bekræfter, at Grindsted-forureningerne ikke udgør en generel risiko for indeklimaet i boliger. Der er dog fundet forurening i kloaksystemet, som Billund Kommune og Billund Vand & Energi vil iværksætte en undersøgelse af hurtigst muligt.


Udsendt 27. november 2018
To private firmaer skal vaske for sygehusene i Region Syddanmark
De Forenede Dampvaskerier og Berendsen Textil Service skal fremover stå for vask af uniformer, patienttøj, linned og dyner på alle Region Syddanmarks sygehuse. Det besluttede et flertal i regionsrådet i går. Beslutningen betyder, at regionens eget vaskeri, Syddanske Vaskerier, som i dag vasker for nogle af regionens sygehuse, lukker. Vaskeriets medarbejdere virksomhedsoverdrages til De Forenede Dampvaskerier.


Udsendt 26. november 2018
Syddansk tilbud til børn og unge med psykiske vanskeligheder rulles ud i hele landet
På hjemmesiden Mindhelper.dk kan børn og unge få råd og redskaber til at håndtere stress, ensomhed og angst. Erfaringerne er så gode, at Danske Regioner nu vil gøre det til et permanent tilbud til børn og unge i hele landet.Siden er sidst opdateret 08-11-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |