Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


ForsidepilPresse og nyhederpilPressemeddelelser

Pressemeddelelser

Her kan du se de seneste 10 pressemeddelelser fra Region Syddanmark:

Udsendt 26. februar 2020
Regionsrådet peger på permanent placering af ambulance i Kruså
For at forbedre responstiderne i grænseområdet oprettede Region Syddanmark i september sidste år en akutbil i Tinglev og flyttede samtidig Tinglev-ambulancen tættere på grænsen – i første omgang til en midlertidig placering i Padborg. Regionsrådet har nu besluttet at leje sig ind i ejendommen Skovglimt 6 i Kruså, så ambulancen får permanent base der.


Udsendt 26. februar 2020
Manden på bænken skal have et bedre liv i Haderslev
Med en ny partnerskabsaftale vil Region Syddanmark og Haderslev Kommune gøre det nemmere for de mest socialt udsatte borgere med psykisk sygdom at få den hjælp som passer til dem og deres behov.


Udsendt 25. februar 2020
Risiko for oversvømmelser påvirker syddanskernes boligkøb
Halvdelen af boligkøberne i Region Syddanmark vægter risikoen for oversvømmelser højt, når de kigger efter ny bolig. Det viser en analyse fra Region Syddanmark med svar fra 3.712 syddanskere.


Udsendt 24. februar 2020
Opbakning i regionsrådet til ny kurs for Grindsted SygehusUdsendt 21. februar 2020
Syddanskerne er stærkt bekymret for klimaforandringerne
84 pct. af syddanskerne er bekymret for klimaforandringerne, viser ny undersøgelse. Borgerne efterlyser større politisk indsats. Region Syddanmark på vej med ny klimastrategi og klimafolkemøde.


Udsendt 20. februar 2020
Sundhedsundersøgelsen i Grindsted klar til maj
Det har taget længere tid end forventet. Men nu er de sidste data til brug for sundhedsundersøgelsen i Grindsted ved at blive udleveret. Regionen inviterer til borgermøde, når rapporten er færdig.


Udsendt 19. februar 2020
Hjerteløbere i Syddanmark får forsikring, veste og kurser
Region Syddanmarks Præhospitaludvalg foreslår, at nogle af de gode erfaringer fra førstehjælpsordningen Danmark Redder Liv skal flyttes med over i den nye førstehjælpsordning, Trygfonden Hjerteløber. Præhospitaludvalget har fået input fra frivillige førstehjælpere til at finde de tiltag, som med fordel kunne rykkes til den nye ordning. Region Syddanmark skifter til Trygfonden Hjerteløber i maj 2020.


Udsendt 18. februar 2020
Regionsrådet - 24. februar 2020
Information om regionsrådets møde 24. februar 2020. Få adgang til web-transmission, video, dagsorden, referat, borgerspørgsmål m.v.


Udsendt 4. februar 2020
Praktiserende hudlæger skal dæmme op for fnat-epidemi
Antallet af fnat-tilfælde er steget eksplosivt, og det har ført til lange ventetider til behandling. Nu skal en ny aftale med praktiserende hudlæger Region Syddanmark skal føre til hurtigere behandling.


Udsendt 4. februar 2020
Hurtig psykiatrisk udredning skal bredes ud til hele regionen
Det er win-win, når mennesker, der lider af stress, angst og depression i let til moderat grad hurtigt kan få en tid hos en psykiater. Det slår en ny evaluering af et forsøgsprojekt om hurtig psykiatrisk udredning i Odense fast. På den baggrund arbejder regionen nu på at brede tilbuddet ud i hele regionen – og har taget initiativ til at gøre det landsdækkende.Siden er sidst opdateret 29-01-2020.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |