Skip til primært indhold

Lægerne Thuesvej i Bramming søger en kompagnon

Lægepraksis søger lægekollega. Det gode lægeliv findes i Bramming. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Vi er 2 læger på hhv. 44 og 62 år samt en uddannelseslæge. Desuden velfungerende sekretær- og sygeplejersketeams, i alt 6 deltidsansatte.

Vores lægehus er veldrevet med styr på arbejdstiderne, engagerede og stabile personalegrupper, solidt patientgrundlag og god arbejdstrivsel.

Vi ser en stor værdi i vores rolle og opgave som familielæge. Vi har et ukompliceret, aldersvarieret og solidt patientgrundlag på 3500 patienter, som vi gør alt for at møde med stor faglighed og respekt. Vi har organiseret os, så langt den største del af vores daglige arbejdstid består i lægearbejde og patientkontakt, og vi nyder stor gavn af samarbejdet og den interkollegiale sparring.

Vi er en udviklings- og procesorienteret klinik og udvikler praksis løbende i samarbejde med sygeplejersker og sekretærer. Vi brænder alle for at være med i den fortsatte udvikling af almen praksis, og ser frem til at få dine input og bidrag til denne udvikling.

Vi har haft stor glæde af akkrediteringsprocessen, vi har fuld implementering af forløbsydelser vedr. KOL og diabetes, vi har selvledende sygeplejerske- og sekretærteams samt sygeplejerskekonsultationer, skadestuefunktion og moderne laboratorium. Vores lægehus er veludstyret og fuldt digitaliseret, og vi har lyse og indbydende lokaler.

Vi har den enkeltes daglige trivsel i fokus. For os er det afgørende, at alle kan gå glade til og fra arbejde. Vi har en flad struktur og alle inddrages i beslutninger omkring den daglige drift. Bogholderi varetages af ekstern leverandør, og vi har en god og stabil økonomi.

Huset har gode adgangs- og parkeringsforhold og er beliggende i stationsbyen Bramming ved motorvej E20, mellem Kolding og Esbjerg.

Lægerne Thuesvej i Bramming

Kontakt praksis 

Hvis din lyst og intentioner matcher ovenstående, er du sikkert den kompagnon, vi søger.
Kom og besøg vores praksis for at møde os og få en uforpligtende snak. Kontakt praktiserende læge Søren Skau, sorskau@gmail.com tlf. 23666007 eller praktiserende læge Jan Hedberg, hedberg@esenet.dk  tlf. 23613071. 

Lægerne Thuesvej
Thuesvej 10
6740 Bramming

Voxpop

  • Patient: ”Har altid været i klinikken og altid fået en god behandling - og ærlighed!”
  • Personale: ”En arbejdsplads med god teamånd og tryghed i ansættelsen”
  • Personale: ”Humor, god atmosfære og rummelighed”
  • Personale: ”Frihed og tillid til selvstændigt arbejde og altid tid til sparring”
  • KBU-læge: ”Det er et sted, hvor supervision prioriteres, og læringen styrkes fra både læger og sygeplejersker”
APPFWU02V