Skip til primært indhold

Kurser og arrangementer

Du har som medicinstuderende, uddannelseslæge og præ plo'er i almen praksis mulighed for at deltage i forskellige kurser og arrangementer.

Aktuelle tilbud til dig 

 • Karriereseminar - Rekrutteringsteamet inviterer hoveduddannelseslæger i almen medicin og præ PLO'ere til karriereseminar fordelt over et lille døgn fredag den 9. september kl. 16.30 - lørdag den 10. september 2022 kl. 11.00 på Hindsgavl Slot i Middelfart. Kom og hør mere om karrierevalg, købsprocesser, opstart i almen praksis, praksiskøb, økonomi krydret med et fagligt indlæg om palliativ indsats i almen praksis.
  Tilmeld dig venligst til Emilie Klokker på mail: ek@rsyd.dk senest fredag den 12. august 2022. OBS. Der er pt. venteliste. 

 

 • Lægeweekend med praksisbesøg på Fanø - Rekrutteringsteamet og Lægehuset Fanø indbyder op til 5 lægefamilier til weekendbesøg på Fanø lørdag den 24. september kl. 10.00 - søndag den 25. september 2022 kl. 10.30.
  Tilmeld dig venligst til Emilie Klokker på mail: ek@rsyd.dk senest torsdag den 1. september 2022 eller hvis du ønsker at få programmet tilsendt. 

 

 • Kom med på praksisbesøg i Vejen - Rekrutteringsteamet inviterer på praksisbesøg i Vejen Kommune lørdag den 8. oktober 2022 kl. 09.00 - 13.00.
  Tilmeld dig senest fredag den 30. september 2022 til Emilie Klokker via mail: ek@rsyd.dk

 

 • Mød os på Lægedage i uge 46 i Bellacentret - Region Syddanmark er via SydKIP, Praksisafdelingen og Rekrutteringsteamet repræsenteret på Lægedage 2022. Vi står klar med informationer og materiale om, hvad vi kan tilbyde dig som praktiserende læge i Region Syddanmark. 

 

 • Ny i praksis - Overenskomst, samarbejde og arbejdsglæde - Region Syddanmark inviterer til kursuseftermiddag med OK22 i fokus. Kurset afholdes tirsdag den 6. december 2022 kl. 13.00 - 18.15 på Comwell Hotel i Kolding. 

Stående tilbud 

 • Rekruttering Almen Praksis
  Rekrutteringsteamet holder løbende kurser, temadage og forskellige arrangementer for medicinstuderende, KBU-læger, introduktionslæger, fase 1, 2 og 3 og præ-PLO'er.
  Du er velkommen til at kontakte os på mail: ek@rsyd.dk hvis du løbende vil modtage mails om ovenstående tilbud. 
 • SydPOL 
  På vej mod praksiskøb? Der er mange forhold man skal være opmærksom på, inden man køber en praksis. SydPOL afholder personlige møder og større fælles møder med yngre læger, og her rådgiver de i forhold til praksiskøb. 
  Mentorordning for nynedsatte læger? Er du nynedsat læge, og har du brug for at sparre med en mere erfaren kollega omkring nogle af de mange udfordringer, der er ved at drive en praksis? Så har SydPOL et tilbud til dig i form af en mentorordning.
  Hvis du har spørgsmål til SydPOL´s tilbud kan du kontakte Team SydPOL´s leder Signe Skaarup Andreassen på telefon: 24520292 eller via mail: Signe.Skaarup.Andreassen@rsyd.dk
 • Kurser fra SydKIP
  Du kan finde interessante kurser i "Kurser og tilbud for almen praksis" fra SydKIP. Der kommer nyt katalog hvert halve år. Kurserne henvender sig primært til praktiserende læger, praksispersonale og uddannelseslæger.  
  Send en mail på sydkip@rsyd.dk hvis du ønsker at få Kursuskataloget på mail som PDF-fil, eller hvis du ønsker at få tilsendt et Kursuskatalog i fysisk form. 
 • Kurser fra Specialeuddannelsen i Almen medicin 
  Specialeuddannelsen i Almen medicin tilbyder generelle specialespecifikke teoretiske kurser i den almen medicinske uddannelse.
  Den Lægelige Videreuddannelse
 • Kurser fra PLO-Efteruddannelse 
  Er du uddannelseslæge i fase 3? PLO-Efteruddannelse tilbyder et modulkursus - Praksiskøb - Fra uddannelseslæge til leder. Hold øje med PLO-Efteruddannelses hjemmeside. 
APPFWU01V