Skip til primært indhold

Kurser og arrangementer

Du har som medicinstuderende, uddannelseslæge og præ plo'er i almen praksis mulighed for at deltage i forskellige kurser og arrangementer.

Aktuelle tilbud til dig 

Er du medicinstuderende i Odense? 
Sæt kryds i kalenderen fredag den 29. september 2023 for der går turen til Sønderjylland. Læs mere om programmet og tilmelding via denne begivenhed på SAMS Odense Facebookside: https://www.facebook.com/events/1025100925290739?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D&locale=da_DK 

Temaeftermiddag for introduktionslæger i almen medicin 
Sæt kryds i kalenderen onsdag den 1. november 2023 efter kl. 16.00. Mere information og program følger. Afholdes i Kolding. 

Lægedage 2023 
Kom og hils på Rekrutteringsteamet på Region Syddanmarks stand i Bellacenteret i uge 46. 

Temaeftermiddag for KBU-læger i Sønderjylland 
Sæt kryds i kalenderen onsdag den 22. november 2023 efter kl. 16.00. Mere information og program følger. Afholdes i Aabenraa. 

Stående tilbud 

 • Rekruttering Almen Praksis
  Rekrutteringsteamet holder løbende kurser, temadage og forskellige arrangementer for medicinstuderende, KBU-læger, introduktionslæger, fase 1, 2 og 3 og præ-PLO'er.
  Du er velkommen til at kontakte os på mail: ek@rsyd.dk hvis du løbende vil modtage mails om ovenstående tilbud. 
 • SydPOL 
  På vej mod praksiskøb? Der er mange forhold man skal være opmærksom på, inden man køber en praksis. SydPOL afholder personlige møder og større fælles møder med yngre læger, og her rådgiver de i forhold til praksiskøb. 
  Mentorordning for nynedsatte læger? Er du nynedsat læge, og har du brug for at sparre med en mere erfaren kollega omkring nogle af de mange udfordringer, der er ved at drive en praksis? Så har SydPOL et tilbud til dig i form af en mentorordning.
  Hvis du har spørgsmål til SydPOL´s tilbud kan du kontakte Team SydPOL´s leder Signe Skaarup Andreassen på telefon: 24520292 eller via mail: Signe.Skaarup.Andreassen@rsyd.dk
 • Kurser fra SydKIP
  Du kan finde interessante kurser i "Kurser og tilbud for almen praksis" fra SydKIP. Der kommer nyt katalog hvert halve år. Kurserne henvender sig primært til praktiserende læger, praksispersonale og uddannelseslæger.  
  Send en mail på sydkip@rsyd.dk hvis du ønsker at få Kursuskataloget på mail som PDF-fil, eller hvis du ønsker at få tilsendt et Kursuskatalog i fysisk form. 
 • Kurser fra Specialeuddannelsen i Almen medicin 
  Specialeuddannelsen i Almen medicin tilbyder generelle specialespecifikke teoretiske kurser i den almen medicinske uddannelse.
  Den Lægelige Videreuddannelse
 • Kurser fra PLO-Efteruddannelse 
  Er du uddannelseslæge i fase 3? PLO-Efteruddannelse tilbyder et modulkursus - Praksiskøb - Fra uddannelseslæge til leder. Hold øje med PLO-Efteruddannelses hjemmeside. 
APPFWU02V