Skip til primært indhold

Kurser og arrangementer

Du har som medicinstuderende, uddannelseslæge og præ plo'er i almen praksis mulighed for at deltage i forskellige kurser og arrangementer.

Aktuelle tilbud til dig 

 • Praksiskøbkursus - Vejen til egen praksis
  Rekrutteringsteamet inviterer hoveduddannelseslæger og præ plo'ere til praksiskøbkursus tirsdag den 28. februar 2023 kl. 16.20 - 20.15 på Comwell Hotel i Kolding. Tilmeld dig venligst via mail til ek@rsyd.dk senest 7. februar 2023. 
 • Praksislounge - skal du sælge din praksis eller mangler du nye kolleger? 
  Rekrutteringsteamet inviterer praktiserende læger til "Praksislounge" tirsdag den 21. marts 2023 kl. 16.30 - 20.30 på Comwell i Kolding. Arrangementet er for etablerede læger, der har mod på og lyst til at kigge på deres egen rolle set i forhold til at tiltrække nye kolleger eller købere til deres praksis. Programmet er sammensat med række oplægsholdere bestående af erfaren advokat, unge og erfarne læger, som til sammen vil kunne give gode input, samt ”tricks og fiduser” til, hvordan veje ind og ud af praksis kan se ud. Målet er at inspirere til forskellige modeller og syn på generationsskifte og rekruttering af unge læger. I løbet af aftenen vil du få mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne, herunder PLO Syd, om emner der er aktuelle for din/jeres situation. Tilmeld dig venligst til ek@rsyd.dk 
 • Er du introduktionslæge og overvejer du en karriere som praktiserende læge? 
  Rekrutteringsteamet inviterer introduktionslæger til en temaeftermiddag med tid til socialt samvær tirsdag den 18. april 2023 kl. 16.30 - 2015 på Hotel Koldingfjord. Der vil bl.a. være oplæg fra Den Lægevidereuddannelse, uddannelseskoordinator og DYNAMU. Tilmeld dig venligst til ek@rsyd.dk 

Stående tilbud 

 • Rekruttering Almen Praksis
  Rekrutteringsteamet holder løbende kurser, temadage og forskellige arrangementer for medicinstuderende, KBU-læger, introduktionslæger, fase 1, 2 og 3 og præ-PLO'er.
  Du er velkommen til at kontakte os på mail: ek@rsyd.dk hvis du løbende vil modtage mails om ovenstående tilbud. 
 • SydPOL 
  På vej mod praksiskøb? Der er mange forhold man skal være opmærksom på, inden man køber en praksis. SydPOL afholder personlige møder og større fælles møder med yngre læger, og her rådgiver de i forhold til praksiskøb. 
  Mentorordning for nynedsatte læger? Er du nynedsat læge, og har du brug for at sparre med en mere erfaren kollega omkring nogle af de mange udfordringer, der er ved at drive en praksis? Så har SydPOL et tilbud til dig i form af en mentorordning.
  Hvis du har spørgsmål til SydPOL´s tilbud kan du kontakte Team SydPOL´s leder Signe Skaarup Andreassen på telefon: 24520292 eller via mail: Signe.Skaarup.Andreassen@rsyd.dk
 • Kurser fra SydKIP
  Du kan finde interessante kurser i "Kurser og tilbud for almen praksis" fra SydKIP. Der kommer nyt katalog hvert halve år. Kurserne henvender sig primært til praktiserende læger, praksispersonale og uddannelseslæger.  
  Send en mail på sydkip@rsyd.dk hvis du ønsker at få Kursuskataloget på mail som PDF-fil, eller hvis du ønsker at få tilsendt et Kursuskatalog i fysisk form. 
 • Kurser fra Specialeuddannelsen i Almen medicin 
  Specialeuddannelsen i Almen medicin tilbyder generelle specialespecifikke teoretiske kurser i den almen medicinske uddannelse.
  Den Lægelige Videreuddannelse
 • Kurser fra PLO-Efteruddannelse 
  Er du uddannelseslæge i fase 3? PLO-Efteruddannelse tilbyder et modulkursus - Praksiskøb - Fra uddannelseslæge til leder. Hold øje med PLO-Efteruddannelses hjemmeside. 
APPFWU01V