Skip til primært indhold

Lægerne Centrumpladsen i Svendborg søger en speciallæge i almen medicin

Lægepraksis søger ny lægekollega, da én læge ønsker at lade sig pensionere. Det gode lægeliv findes i Svendborg. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Lægerne Centrumpladsen i Svendborg har 4 kapaciteter, hvoraf den ene søges afhændet. Pt. er der 3 faste ejere i kompagniskabet. Klinikken ligger i hjertet af Svendborg og blev bygget som en penthouse-klinik på 3. sal i 2004. Klinikken er smagfuld og moderne indrettet og veludstyret med moderne vippelejer, 2 EKG- og lungefunktionsoptagere og meget mere udstyr. 

Personalet er meget velfungerende. Der er pt. 3 sygeplejersker på deltid og 3 lægesekretærer på deltid. Klinikken har altid haft uddannelseslæger gennem mange år - noget som vi prioritere og er meget glade for. Lige nu har vi tilknyttet en KBU-læge og en fase 3 læge i praksis. 

Klinikken har ca. 6.900 patienter tilmeldt. 2 af lægerne er søfartslæger og som er certificeret til at lave norske offshore attester. 

Vores praksis er veldrevet. Vi har en god økonomi og gode arbejdsforhold. 

Besøg evt. vores hjemmeside: www.centrumpladsen.dk 

Kontakt praksis 

Kontakt praktiserende læger Eva Holme Barkler, Andreas Ulke eller Niels Jørgen Marthedal for nærmere information via praksis direkte telefonnummer: 62213506. 

Lægerne Centrumpladsen
Centrumpladsen 19, 3 sal
5700 Svendborg 

APPFWU02V