Skip til primært indhold

Lægehuset Fanø søger en kompagnon

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes på Fanø. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Lægepraksis til salg på Fanø - det bedste sted at leve i Danmark. Vi bor til leje i Fanø Kommunes Sundhedshus, hvor der er hjemmesygepleje, diætist, visitation, ergoterapi, fysioterapi og træningssal. Lægehuset er moderne og med høj æstetik. Akkrediteret februar 2016 uden anmærkninger. Vi har ansat 1 SOSU-assistent til visitering og 4 deltids sygeplejersker, der forestår laboratorieopgaver og egne konsultationer med bl.a. diabetes (+/- Insulin), KOL/astma, blodtrykskontroller, stofskifte kontroller, akutte syge og tilskadekomne, administration, regnskaber, arbejds- og ferieplanlægning, varebestillinger og de fleste eksterne møder og meget andet, så vi som læger kan koncentrere os om lægearbejde og organisationens udvikling.

En veldrevet praksis med muligheder 

2 faste læger er tilstrækkeligt til at få lægehuset til at fungere, men med 3 faste læger og 1 uddannelseslæge kan man holde fri 3 – 4 måneder om året og sysle med alt det andet, som gør livet rigt. Udenfor almindelig arbejdstid passes patienterne af lægevagten i Region Syddanmark, der har lokale i Sundhedshuset. 

 

Reception i Lægehuset Fanø
Fanø

Kontakt praksis 

Kontakt venligst praksis via laegehuset@fanoelaeger.dk eller via telefon 20 47 77 22 hvis du vil høre mere om praksis eller besøge os.
Besøg øen og tag familien med.  Du er også velkommen til at teste os og øen ved en kortere ansættelse.

Læs meget mere om praksis på vores hjemmeside: http://www.lægehusetfanø.dk

Lægehuset Fanø
Vestervejen 1C
6720 Fanø

APPFWU02V