Skip til primært indhold

Familielægerne Rugkobbel i Aabenraa søger en kompagnon

Lægepraksis søger lægekollega. Det gode lægeliv findes i Aabenraa. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Praksis ejer et ydernummer og to kapaciteter. Afsaneh V. Thams har været den endelige ejer siden 01.01.2021. Afsaneh er født i 1974, uddannet læge fra Københavns universitet og blev speciallæge i almen medicin i 2019. Praksis søger en kompagnon til ledig kapacitet.   

Praksis ligger i udkanten af byen med gode parkeringsmuligheder. Vi arbejder med XMO Patientjournal i klinikken. Vi har godt 2200 patienter tilmeldt vores praksis. Personalet består af: en konsultationssygeplejerske, en klinikassistent, en sekretær og en farmakonom som sekretær. 

Huset er ca. 350 kvm og står for renovering. Vi sidder til leje til meget medgørlig husleje. Rema 1000 ejer huset og huset står for renovering snart.

Praksis har en meget stærk økonomi som er rost af revisor og bank for vores positive indsats og indtægt i 2021. Der arbejdes smart og effektivt. Vi har ”ryddet op” i klinikken. Der er uddelegeret pænt til personale, der har kompetencerne i orden for, hvad de gør.  

Optagelses området er multikulturelt, men vores patienter ved hvad og hvordan, vi kan bruges. Derfor er det spændende at være her og ikke en belastning!

Vi kan stolt melde, at vores morfika udstedelse er under 50%  ift. resten af sønderjyske klinikker.  Smertebehandling er en af vores spidskompetencer.

Kontakt praksis 

Er du interesseret og ønsker du at høre mere - er du velkommen til at ringe eller skrive til praktiserende læge Afsaneh V. Thams på telefon: 7462 5025 eller via mail: kontakt@familielaegerne-rugkobbel.dk 

Familielægerne Rugkobbel
Farversmøllevej 12
6200 Aabenraa 

APPFWU02V