Skip til primært indhold

Alles Lægehus i Faaborg søger en eller to speciallæger i almen medicin

Lægepraksis søger nye lægekollegaer. Det gode lægeliv findes i Faaborg. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Om praksis 

Lægehus centralt i Faaborg søger en eller to speciallæger i almen medicin.

Lægehuset blev overtaget af mig (Inger Ahnfeldt-Mollerup) pr 1. februar 2021, og der er tre lægekapaciteter. Der er pt ansat to faste læger, som har været der i længere tid.

Siden overtagelsen er praksisformen blevet moderniseret, er vi flyttet i helt nye lokaler og der er nu en fast kompetent stab af sygeplejersker. Praksis drives til dagligt via alle Lægehus og hedder således ”alles Lægehus Faaborg”.

Faaborg er en lille perle af en by, naturskønt beliggende og kun 35 km fra Odense.

Jeg arbejder til daglig i Vejle, men er også i Faaborg selv, hvor jeg blandt andet varetager plejehjemslægefunktionen for lægehuset. Stemningen i huset er rigtig god og jeg nyder selv at være der. Klyngearbejdet og samarbejdet med de andre praksis i området er positivt og givende.

Er man nyuddannet speciallæge i almen medicin, og ønsker at afprøve livet som praktiserende læge med faste patienter, uden at skulle købe sig ind eller har man måske ønske om at prøve at arbejde sammen med andre yngre almenmedicinere som man kender (og måske senere vil købe praksis sammen med – meget gerne i Faaborg, er dette en ideel mulighed for at komme i gang.

Det samme gælder, hvis man, også på længere sigt, ønsker livet som fastansat læge, måske på nedsat tid og uden administrative pligter.

Kontakt praksis 

Kontakt mig endelig for flere informationer på telefon 5366 5306 eller mail : ingerpraksis@gmail.com 

APPFWU01V