Skip til primært indhold

Medarbejderudvikling

I Region Syddanmark vil vi være en god og attraktiv arbejdsplads. Vi prioriterer dygtige medarbejdere og stærke faglige miljøer. Det giver patienter og borgere den største sikkerhed for høj kvalitet i vores tilbud.

I Region Syddanmark tilbyder vi kontinuerlig kompetenceudvikling gennem fx formel uddannelse, E-læring, sidemandsoplæring og simulationstræning. Minimum en gang om året inviteres alle medarbejdere og ledere til en udviklingssamtale med fokus på deres rolle og kompetenceudvikling netop for at sikre den løbende udvikling.

Region Syddanmark er en af Danmarks største arbejdspladser og dermed er udviklingsmulighederne mange for både nyuddannede og erfarne. Der er gode muligheder for at udforske forskellige karriereveje som specialist eller gå ledervejen. Der er et bredt udbud af udviklingstilbud på både lokalt og regionalt plan. Region Syddanmark har sin egen kursusportal Plan2Learn, hvor der i samarbejde med interne og eksterne eksperter udbydes E-læringsforløb, kurser, temadage eller konferencer.

APPFWU01V