Skip til primært indhold

Lægehus i Odense NØ søger nye ejere

Hvis dit mål med at være læge er at hjælpe folk og gerne dem, som har mest brug for dette, og ønsker du at gøre en forskel i dit virke som læge, så læs videre.

Om praksis 

Lægehuset ligger centralt i Vollsmose og er et ydernummer med to lægekapaciteter.

Lægehuset blev oprettet i 2020 som led i det projekt Odense Kommune havde for at gennemføre en byudvikling, visionen er en gennemgribende forandring af bydelen. Målet er at udvikle Vollsmose fra et udsat boligområde til en attraktiv og velfungerende bydel for nuværende og kommende beboere inden 2030. En bydel, hvor den enkelte har de samme muligheder som i det øvrige Odense, og hvor alle er med i fællesskabet.

”alles Lægehus Vollsmose” blev etableret i et samarbejde mellem mig (Peder Ahnfeldt-Mollerup), alles Lægehus, Odense kommune og Region Syddanmark. Der er aktuelt to faste læger, som er ansat på deltid. Lægehuset startede som en 0-praksis, altså uden patienter, men der er løbende kommet patienter til, og der er aktuelt ca. 1.000 patienter tilknyttet lægehuset. Patienterne er af blandet etnisk herkomst, og særdeles søde og imødekommende.

Lægehuset er i lejede lokaler og er nyrenoveret med midler fra Sundhedsministeriet. Lægehuset er bundet til Vollsmose i 10 år, og driften understøttes aktuelt af alles Lægehus, men ved overtagelse er man ikke bundet til dette firma.

Lægehuset ligger i det lokale indkøbscenter med flere etniske butikker og cafeer, så der er gode muligheder for en god og eksotisk frokost.

Er man en eller to nyuddannede speciallæger i almen medicin, der gerne vil have en nem opstart i praksis, så dette muligheden. Der er også mulighed for, at man som allerede etableret praktiserende læge i Odense eller omegn kan overtage lægehuset og drive det som en form for satellitpraksis.

Kontakt praksis 

Kontakt mig endelig for flere informationer på telefon 81184681 eller mail: pederam@gmail.com 

Peder Ahnfeldt-Mollerup
alles Lægehus Vollsmose
Vollsmose Allé 14B
5240 Odense 

APPFWU02V