Skip til primært indhold

Rødding Lægehus søger 1-2 ansatte læger evt. med henblik på kompagniskab

Lægepraksis søger nye lægekollegaer. Det gode lægeliv findes i Rødding. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Har du lyst til en 3-4 dages arbejdsuge i et team, hvor der er masser af supervision og faglig sparring?

Så kig lige nærmere på vores nye koncept med behandlersygeplejersker i front. Vi er 3 kompagnoner og en praksismanager, som udgør ledelsen i vores praksis, hvor patienterne primært får tider hos vores behandlersygeplejersker under tæt supervision af lægerne.  Aktuelt har vores ældste kollega et ønske om at gå på pension, hvorfor vi har brug for en læge, der har lyst til at arbejde sammen med os med videreudvikling af vores nye koncept. – primært som ansat, senere evt. i kompagniskab.

Hvem er vi?

Vores praksis ligger i Rødding, 33 min. køreafstand fra Kolding centrum. Vores lægehus er velholdt med masser af plads, tidssvarende udstyr og masser af atmosfære. Vi har godt 6000 patienter og 4 ydernumre.  Vores team består af: 3 læger, 1-2 uddannelseslæger, 1 praksismanager, 5 behandlersygeplejersker, 1 SSA, 2 bioanalytikere, 2 sekretærer og 1 piccoline.

Hvordan arbejder vi og hvilke værdier lægger vi vægt på:

Vi lægger stor vægt på faglighed, uddannelse og trivsel i dagligdagen, hvor nøglen er læring.

Sammen med gode medarbejderkompetencer og fokus på ledelse, prioriteres den enkelte læges work-life- balance.  Aktuelt arbejdes med 4 dages arbejdsuge – dvs. en fast ugentlig fridag og fri hver tredje fredag eftermiddag.

At bibeholde et højt fagligt niveau med brug af færre lægeressourcer har været baggrunden for vores omstillingsproces med ”behandlersygeplejersker i front”. Sygeplejerskerne ser de fleste patienter i konsultationen, lægerne superviserer sygeplejerskerne i og uden for konsultationen. Lægerne kører sygebesøg og har mulighed for, at se særligt udvalgte patientgrupper afhængig af den enkelte læges kompetencer og interesseområder. Vi er efter 2 år blevet meget glade for vores nye koncept, da vi har erfaret, at det i høj grad mindsker arbejdsbelastningen, giver en meget afvekslende og dynamisk arbejdsdag. På nuværende tidspunkt har vi etableret et samarbejde med Forskningsenheden for Almen praksis mhp. at udarbejde et forskningsprojekt vedrørende denne praksisform.

Hvad har vi behov for og hvad kan vi tilbyde dig:

Vi tilbyder dig en meget afvekslende arbejdsdag, hvor vi prioriterer faglig- og organisatorisk sparring højt. Vi er meget åbne for nye idéer!

I løbet af en arbejdsdag vil du både have mulighed for at se patienter på ”klassisk vis”, varetage supervisorfunktionen og køre sygebesøg. Der vil ikke være noget administrativt ansvar og du vil have erfarne læger omkring dig.

Vi forestiller os, at du kan arbejde 3-4 dage om ugen –skulle du have ønske om en 5 dages arbejdsuge, finder vi sagtens ud af det. Vi har to ledige ydernumre, så hvis I er to læger, der kunne tænke jer at starte sammen med henblik på kompagniskab, vil dette være en oplagt mulighed for jer, og det vil kunne give mulighed for stor fleksibilitet i arbejdstiden – fx 3-4 dages arbejdsuge.

Rødding Lægehus
Venteværelse - Rødding Lægehus
Personalerum

Kontakt

Bliver du nysgerrig? Så ring endelig til os: 

  • Speciallæge Lene Silberbauer via telefon: 29841034
  • Speciallæge Kristian Riis Jensen via telefon: 40402003
  • Speciallæge Anne Birgitte Andersen via telefon: 30607543
  • Praksismanager Lone Oksen via telefon: 27343231

Bliv læge i Vejen Kommune

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU02V