Skip til primært indhold

Lægehuset Bondovej i Odense søger en ny kompagnon

Søger du et positivt arbejdsfællesskab med individuelle kompetenceområder, fælles beslutninger og sparring i lægegruppen, så skal du kigge her.

Lægehuset Bondovej er i en positiv forandringsproces, da praksis har fået to nye medejere. Vi søger den 5. speciallæge i almen medicin, som vil være med til at udvikle en fremtidssikret lægepraksis. Faglighed, udvikling og trivsel er nogle af de fokusområder vi arbejder med. Vi vil det gode lægeliv, og er ambitiøse omkring at skabe verdens bedste arbejdsplads.

Om praksis 

Vi har 4 dages arbejdsuge med en spændende og travl hverdag, hvor vi vægter det sociale med både formiddags- og frokostpause.

Huset består aktuelt af 4 kompagnoner: Connie Labich (58 år), Anders Henriksen (52 år), som begge har været i praksis i mange år, samt ny-indtrådte kompagnoner Mette Schelde (42 år) og Louise Brygger Venø (43 år), og du kan være vores 5 kompagnon. Der er ansat en vikar i den ledige kapacitet.

Ud over kompagnonerne så har huset også en stor og velfungerende personalegruppe, bestående af sekretærer, sygeplejersker og bioanalytikere, som arbejder selvstændigt under supervision. Hertil kommer også medicinstuderende og uddannelseslæger.

Lægehuset Bondovej er beliggende i Odense SV, tæt på motorvejen så her er nemt at pendle til i bil. Er du bosiddende i Odense området er der god mulighed for at cykle på arbejde.

Praksis har til huse i egne lokaler, og er økonomisk veldrevet. Patientgrundlaget består af 9300 patienter fordelt på alle socialklasser og aldersgrupper.

Lægehuset Bondovej i Odense

Lægehuset Bondovej i Odense

Kontakt praksis 

Lyder det som noget for dig, kontakt da:

Connie Labich: 40 37 24 34

Anders Henriksen: 29 79 33 81

Louise Venø Brygger: 25 30 34 85

Mette Schelde: 21 18 50 90

Lægehuset Bondovej
Bondovej 2
5250 Odense 

APPFWU01V