Skip til primært indhold

Læge Inger Westh Nielsen i Svendborg søger speciallæge i almen medicin til fastansættelse pr. 1/3-2024 eller snarest derefter.

Lægepraksis søger lægekollega. Det gode lægeliv findes i Svendborg. Læs mere om praksis nedenfor.

Der tilbydes en ansættelse med fleksibilitet, sådan at du kan have tid til familie eller andre opgaver.

Om praksis og området 

Klinikken er en dejlig velfungerende praksis, skønt beliggende ved havnefronten og i nyindrettede lyse lokaler.

Praksis har 2 kapaciteter og aktuelt tilknyttet omkring 2400 patienter i alle aldersgrupper.

Udover mig selv, er der aktuelt ansat en læge i §24 stilling samt en lægevikar, begge med fleksibel arbejdstid. Min vikar skal på barsel og min fastansatte læge vil gerne gå ned i tid, når anden læge bliver ansat, derfor kommer vi til at mangle dig!

Personale gruppen består derudover af en sygeplejerske, sekretær samt en medicinstuderende, som kommer gennemsnitligt en dag om ugen.

Det optimale vil være en ansættelse 4 dage om ugen, men du kan selv få indflydelse på arbejdstiden, afhængig af dine ønsker og behov.

Jeg søger en kollega, som er ansvarsbevidst, kompetent og som har godt humør og gode samarbejdsevner. Til gengæld kan jeg tilbyde godt arbejdsmiljø med fokus på trivsel.  

På sigt kan der blive tale om kompagniskab, hvis det kunne have interesse.

Klinikken er del af en velfungerende vagtring, hvor vi hjælper hinanden med eftermiddagsvagt og feriedækning. Derudover mødes vi til frokost hver 2.uge med henblik på kollegial sparring og netværk.

Svendborg har godt kollegialt netværk mellem de praktiserende læger. Vi er forankret i en af de største klynger, samt har et lægelaug, hvor der er tradition for gode sociale arrangementer.

Ansøgningen ønskes modtaget på korsgade19@gmail.com  

Der afholdes samtaler løbende.

Kontakt praksis 

Hvis du kan se dig selv i ovenstående eller noget der ligner, så kontakt mig endelig enten på mail eller telefon - Inger Westh Nielsen tlf.  2536-0818, email: korsgade19@gmail.com 

Læge Inger Westh Nielsen
Havnepladsen 3A
5700 Svendborg

Praksis i Svendborg
APPFWU02V