Information om EPJ til leverandører og samarbejdspartnere

Information til Lægemiddelindustriforeningens medlemmer

Lægemiddelindustriforeningens medlemmer har behov for dokumentation for, hvordan sygehusenes elektroniske journalsystemer virker. Det kunne handle om, hvordan opbevaring af data sikres.

Medlemmer af lægemiddelindustriforeningen skal kunne dokumentere overholdelse af relevant lovgivning. Derfor er der i Region Syddanmark udarbejdet et spørgsmål/svar-ark, som er udformet på baggrund af virksomhedernes behov for viden for at kunne dokumentere, at de lever op til relevant lovgivning på området.

Dokumentationen er udarbejdet på engelsk.

Læs QA til Elektronisk Patient Journal, Region Syddanmark - COSMIC (udgående EPJ system)

Læs QA til EPJ Syd (nyt elektronisk patientjournal system, som p.t. er i drift på nogle sygehuse og kommer i drift på alle)