Skip til primært indhold

Tønder Lægehus Nord søger en ansat læge eller kompagnon

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Tønder. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Tønder Lægehus Nord har 2 kapaciteter med mulighed for endnu en kapacitet. Vi søger en engageret kollega til enten længerevarende vikariat, fastansættelse eller indtrædelse i kompagniskab. Der er også mulighed for deltidsarbejde. Derudover er der også mulighed for oprettelse af delepraksis.

Om praksis

Praksis har godt 4.100 patienter og har ansat 4 klinikassistenter med hhv. SoSa- og farmakonombaggrund, samt 2 sygeplejersker som begge særligt varetager dele af kronikeromsorgen.

Vi har derudover ofte uddannelseslæger. Lægesystemet er XMO, og dertil har vi egne laboratoriefaciliteter med Ultralydsscanner (Siemens P500), integreret EKG, LFU samt de almindelige mindre blodanalyser.

Vi har et særdeles godt fællesskab, fleksibilitet i arbejdsdagen og en god og sund økonomi. Klinikken har til huse i lejede renoverede lokaler på det tidligere Tønder Sygehus, hvor der ydermere findes endnu en lægeklinik, øvrige speciallæger, røntgenafdeling og medicinsk daghospital.

Tiltrædelses- og ansættelsesvilkår kan aftales, og vi er meget fleksible ift. at imødekomme samarbejdsønsker.

Ved indtrædelse kan meget overkommelig goodwillforestilling forhandles.

Venteværelse Tønder Lægehus Nord
Venteværelse - Tønder Lægehus Nord
Konsultationslokale - Tønder Lægehus Nord
Tønder Lægehus Nord
Reception - Tønder Lægehus Nord
Tønder Lægehus Nord

Om Tønder 

Tønder er en by i udvikling med rigtig mange faciliteter og et dejligt naturområde, og derfor også et dejligt sted at lade sine børn vokse op. Tønder har en charmerende gågade med flotte gamle huse og hyggelige butikker. Derudover kan husene i Tønder Kommune fås til yderst attraktive priser. Byen ligger nær den tyske grænse, og der er togforbindelser både nord- og sydpå. Hvis man ønsker en tur til en storby, ligger både Flensborg og Hamborg indenfor rækkevidde.

Tønder Kommune er en lille kommune, hvor mange kender hinanden, og hvor man også politisk kan have en indflydelse.

Kontakt praksis 

Ved interesse kontakt:
Susanne Smits, Smits.suse@web.de
Grith Eckhoff, grithe74@gmail.com 

Tønder Lægehus Nord
Carstensgade 6 
6270 Tønder 

APPFWU01V