Skip til primært indhold

Lægehuset Nørregade 40 i Haderslev søger en kompagnon

Lægepraksis søger ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Haderslev. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Vi søger en speciallæge i Almen Medicin som fremadrettet vil indgå i vores fællesskab i klinikken som led i generationsskifte. 

Om praksis 

Vi er en velfungerende 4 mands kompagniskabspraksis, beliggende midt i Haderslev med 6.200 tilknyttede patienter. Lægegruppen består af Rolf Meyer (som ønsker at indgå i generations-skifteaftale), Jesper Meyer, Hans Iver Kley og Tina Christiansen.

Vi har et dygtigt samt engageret personale bestående af 5 klinikassistenter samt en jordemoder. Derudover har vi fungeret som uddannelsespraksis for nye og kommende kollegaer i årtier.

Klinikken ligger i store lejede lokaler på ca. 500 m2 over to etager med handicapvenlig adgang og egne parkeringspladser til personale.  Vi har gårdhave med mulighed for at nyde vejret i middagspausen om sommeren.

Vi har et godt samarbejde med en lokal øjenlæge, der har klinik i samme bygning.

Vi vægter faglighed, samarbejde, det gode arbejdsmiljø og team-ånd højt og har de seneste år haft stor fokus på praksisudvikling, såvel fagligt som menneskeligt. Efteruddannelse både blandt læger og personale prioriteres ligeledes højt. I hverdagen prioriterer vi muligheden for at køre sygebesøg, og har indrettet os med et stort fælleskontor, hvor vi dagen igennem har god mulighed for sparring og faglig/ledelses-udveksling.  Vi anvender XMO og har IP telefoni.

Vi er en del af en velfungerende fredags-vagtring og indgår i et godt lægeligt samarbejde med byens øvrige lægehuse samt speciallægeklinikker.

Vi deltager i klyngearbejde, Haderslev Klyngegruppe Øst – en af de 2 klyngegrupper i kommunen.

Derudover vil der være mulighed for deltagelse i lokale efteruddannelsesgrupper, supervisionsgrupper samt PLO Haderslev lægemøder, sidstnævnte afholdes 4 gange årligt.

Der vil være gode muligheder for individuel tilrettelæggelse af arbejdstid/fridage i forbindelse med generationsskifteplanen i de nærmeste år.

Et af Danmarks ældste lægehuse i charmerende Haderslev

Kontakt praksis 

Så, har du lyst til at være en del af et større lægehus med historie, gode kollegaer, bred og trofast patientpopulation. Og være med til at præge klinikkens videre udvikling gennem det kommende generationsskifte hører vi meget gerne fra dig.

Du er velkommen til at kontakte Tina Christiansen på mail: tinachr84@hotmail.com eller pr telefon: 30 82 85 49. 

Lægehuset Nørregade 40
Nørregade 40
6100 Haderslev

APPFWU01V