Skip til primært indhold

COVID-19 job

Vi skalerer op på test- og vaccinationsindsatsen og opfordrer personer med og uden sundhedsfaglig baggrund til at søge de opslåede job gennem vores stillingsopslag. Du kan se alle vores ledige COVID-19 stillinger eller tilmelde dig vores jobagent.

Hvis du har lyst til at søge et job som fx poder eller vaccinatør på en af Region Syddanmarks arbejdspladser, kan du se vores ledige stillinger. Til alle vores poder- eller vaccinatørjob vil der typisk være behov for at ansætte flere medarbejdere. 

Det vil fremgå af det konkrete opslag, hvilke kompetencer du skal have for at søge det konkrete job. Jobindhold og arbejdssted er ligeledes beskrevet i de enkelte opslag. Vi betaler overenskomstmæssig løn.

Se ledige COVID-19 job

Jobagent for COVID-19 job kan fortælle dig, når der er nye stillingsopslag

Hvis du ikke kan finde en relevant stilling i listen ovenfor, kan du tilmelde dig vores jobagent som COVID-19 job og få nye stillingsopslag tilsendt. Det gælder både opgaver i forhold til vacciner og test.

Når du udfylder jobagenten skal du vælge "COVID-19 job" under "jobkategori". Du kan vælge, om du vil søge bredt, eller kun er interesseret i et bestemt geografisk område.   

Tilmeld dig jobagent som COVID-19 job 

Spørgsmål til vaccinatørjobbet sendes til kontaktpersoner på centrene

Har du spørgsmål til jobindhold mv. er du velkommen til at kontakte vores vaccinationscentre.

Du skal ikke sende din jobansøgning gennem email

Stillingerne som COVID-19 vaccinatør søges via de konkrete stillingsopslag.

Søg ledige COVID-19 job via de konkrete stillingsopslag

 

APPFWU02V