Skip til primært indhold

Billund Lægeklinik søger en kompagnon eller en ansat læge

Lægepraksis søger en ny lægekollega. Det gode lægeliv findes i Billund. Læs mere om vores lægepraksis nedenfor.

Vi søger nemlig en dygtig læge, som kan lide at gå på arbejde med et smil på læben, gode kommunikative evner og høj selvstændighed. Vi kan tilbyde dig en stilling skræddersyet næsten til dine behov, med 1-5 dages ansættelse og mulighed for fleksibel arbejdstid. Du vil hos se ca. 4 patienter i timen, have fast kalenderlagt administrationstid ca. 1-1,5 time dagligt og formiddags-samt frokostpause.

Om praksis 

Vi er en kompagniskabspraksis i Billund By med aktuelt 5350 patienter, men stigende da vi har åbent for tilgang. Vi har 4 fuldtidskapaciteter og mulighed for delelæge. Aktuelt er vi 3 ejer-læger og en ansat speciallæge, 3 sygeplejersker, 2 lægesekretærer og 1 bioanalytiker. Hvis kemien er den rette, vil du have mulighed for at blive den 4. kompagnon på sigt, men vikar-ansættelse eller fastansættelse er også en mulighed.

Klinikken er moderne og veldrevet og består at et ”ungt” team i alderen 36-51 år. Vi prioriterer høj faglighed, vedvarende udvikling og tilpasning, team-samarbejde og et godt arbejdsmiljø. Vi har høj grad af uddelegering til vores dygtige personale, og derfor også tid afsat dagligt til supervision af både sygeplejersker og uddannelseslæge, ugentlige konferencer og ugentlig undervisning.

Vi har et godt samarbejde med byens andet lægehus med bl.a. fredagsvagtring og ferieordning.

IT systemet er Novax som også leverer IP telefoni til klinikken.

Du kan læse mere om klinikken på vores hjemmeside www.billundlaegeklinik.dk. 

Teamet i Billund Lægeklinik

De fysiske rammer 

Den 1. december 2021 flyttede vi klinikken til helt nye lokaler i centrum af Billund. Vi råder over 470 kvm i lækre nye og lyse rum, med nyt og moderne inventar. Der er højt til loftet og plads til alle. I ejendommen er også byens gynækolog og øjenlæge flyttet ind, med hvem vi har et godt samarbejde.

Venteværelse - Billund Lægeklinik
Konsultationslokale - Billund Lægeklinik

Kontakt praksis 

Billund Lægeklinik
Ole Kirks Vej 91
7190 Billund
Telefon: 75332353

Jeanette N Fischer: Jnfischer@dadlnet.dk 
Camilla Bianca: Cabipe@gmail.com
Anabel Ameal: Laegeanabelameal@gmail.com

Om Billund 

Billund by er hovedsæde for LEGO og LEGOLAND. Herudover bidrager også Billund Lufthavn, Lalandia, Legohouse og de mange virksomheder relateret til LEGO til arbejdspladser og liv i Billund. Som følge af dette er der mange internationale familier i Billund, hvilket også kan ses i patientklientellet.

Billund ligger tæt på Kolding og Vejle med kun hhv. 40 og 30 minutters køreafstand.

Lægeforhold i Billund Kommune

Du er nødsaget til at acceptere alle cookies for at se indholdet

APPFWU02V