Skip til primært indhold

Region Syddanmarks pulje for kliniske forskerkarriereforløb

Forskerkarrierepuljen, den tidligere postdoc.-pulje, understøtter klinisk forskerkarriereudvikling fra ph.d.-niveau til seniorforskerniveau og støtter frikøb af forskningstid i kliniske kombinationsstillinger i Region Syddanmark.

Forskerkarrierepuljen, den tidligere postdoc.-pulje, understøtter klinisk forskerkarriereudvikling fra ph.d.-niveau til seniorforskerniveau og støtter frikøb af forskningstid i kliniske kombinationsstillinger i Region Syddanmark.

Puljen støtter frikøb af forskningstid i kliniske kombinationsstillinger i Region Syddanmark og der er 2,5 mio. kr. til rådighed i puljen. Puljen slås op 2 gange årligt.

Læs vejledning til oprettelse af ansøgning i efond (pdf. 93 kB)

Næste ansøgningsfrist er tirsdag d. 13. september 2022 kl. 12.00.
Skema og opslag til ansøgning vil være tilgængeligt medio juni. 

Sådan ansøger du

Du bør læse retningslinjen for puljen. Ansøgningen udfyldes via efond.

Èn samlet indsats

Etableringen af forskerkarrierepuljen er ét initiativ i den samlede indsats for at styrke sundhedsforskningen i Region Syddanmark, og indgår således i en række af regionale forskningspuljer, som blandt andet omfatter Region Syddanmarks Ph.d.-pulje, Region Syddanmarks pulje for Fri og Strategisk Forskning samt Region Syddanmarks pulje til støtte af centre for klinisk excellence.

Team Forskning

Team Forskning

Damhaven 12 7100 Vejle,


APPFWU02V