Medarbejdere i Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
Du er altid velkommen til kontakte CEPIs medarbejdere. Du kan læse mere om hver enkelt herunder.
Ulla Lindgren
Centerleder
PsykInfo Region Syddanmark og Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 ulla.lindgren@rsyd.dk
Ulla er leder af CEPI - og også PsykInfo, som hun har stået i spidsen for i en lang årrække. Hun har stor erfaring med klinisk arbejde fra børne- og ungdomspsykiatrien og har desuden været underviser på socialpædagoguddannelsen.
Christina arbejder med strategisk udvikling af CEPI - primært i forhold til pårørendeinddragelse men også med fokus på udvikling og implementering af en recovery-orienteret praksis.
Inden sin ansættelse i CEPI har Christina i mange år arbejdet som planlægningskonsulent i psykiatrisygehusets administration med særligt ansvar for indsatser vedrørende patient- og pårørendeinddragelse.
Christina er kandidat i pædagogisk psykologi og har også en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, hvorfra hun har egne erfaringer med vigtigheden af samarbejde med og inddragelse af pårørende.
Dorthe Borup Laugesen
Konsulent
Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 Dorthe.Borup.Laugesen@rsyd.dk
Dorthe har mange års erfaring med rådgivning og undervisning. Hun har altid haft et særligt fokus på børn, unge og trivsel – herunder også børn som pårørende.
Dorthe underviser bl.a. på CEPI´s nøglepersonskursus ”Når børn er pårørende”.
Dorthe er uddannet socialrådgiver og har derudover en kognitiv terapeutisk uddannelse, en projektlederuddannelse samt en systemisk konsulentuddannelse. Hun har mange års erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatrien, hvor hun også i perioder har arbejdet projektorienteret i forhold til børn og unge i mistrivsel. De sidste mange år har hun arbejdet som konsulent i Psykiatrien i Region Syddanmark, hvor fokus har været på rådgivning samt undervisning, sparring og supervision til fagprofessionelle samt udvikling og afholdelse af kurser.
Hanne Elisabeth Bro
Konsulent
Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 Hanne.Elisabeth.Bro@rsyd.dk
Hanne har mange års erfaring med rådgivning og undervisning – særligt med fokus på børn og unge, som er pårørende. Hanne underviser bl.a. på CEPIs nøglepersonskursus ”Når børn er pårørende”.
Hanne er uddannet socialrådgiver og har derudover en kognitiv uddannelse og en systemisk narrativ uddannelse. Hun har mange års erfaring inden for faget på forskellige poster i psykiatrien, herunder voksen- og børnepsykiatrien samt socialpsykiatrien. De sidste mange år har hun arbejdet som konsulent i Psykiatrien i Region Syddanmark, hvor fokus har været på undervisning, rådgivning, sparring, supervision og udvikling af kurser og konferencer.
Maria Steenhof
Konsulent, læge, ph.d.
Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 Maria.Steenhof@rsyd.dk
Maria er ansat som konsulent i CEPI med særligt fokus på samarbejde med de somatiske afdelinger i regionen.
Maria er uddannet læge og har flerårig klinisk erfaring fra somatikken, størstedelen inden for specialet klinisk genetisk, hvor rådgivningssamtaler med hele familier har været et væsentligt element. Endvidere har hun en forskningsbaggrund med en ph.d. grad, der understøtter den forskningsrelaterede tilgang til videns- og formidlingsdeling i CEPI.
Maria er ved siden af arbejdet i CEPI aktivt involveret i Region Syddanmarks obligatoriske kommunikationskursus ”Den Gode Samtale”. Hun underviser derudover i sundhedsfaglig kommunikation - herunder den kommunikative tilgang til pårørendeinddragelse under Den lægelige videreuddannelse samt praktiserende lægers organisation (PLO).
Nicolas Doria Adet Hansen
Journalist
PsykInfo Region Syddanmark og Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 ndah@rsyd.dk
Nicolas er kommunikationsmedarbejder i CEPI og PsykInfo. Han producerer PsykInfo's podcastserie ”Lad os tale om psykisk sygdom” og laver film om pårørendeinddragelse.
I løbet af sin uddannelse fik Nicolas interesse for podcastproduktion, hvilket resulterede i en praktikstilling hos PsykInfo i 2020. Det har siden udviklet sig til en fast stilling, som også omhandler produktion af videoindhold til bl.a. undervisningsbrug, hjemmeside og sociale medier.
Forskning
Rikke Amalie Agergaard Jensen
Forsker
Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 rjensen@rsyd.dk
Rikke er CEPIs forsker og er tilknyttet Institut for Regional Sundhedsforskning ved Syddansk Universitet. Hun har en langvarig interesse for at forske i de personligt oplevede konsekvenser af psykisk sygdom, stigmatisering og personlig recovery i et familieperspektiv. Derudover er hun dedikeret til patient-centreret uddannelsesforskning og organisatorisk sundhedsforskning. Hun er uddannet psykolog og færdiggjorde sin ph.d. i psykologi ved Aarhus Universitet.
Emilie Nørholm Henriksen
Psykolog, adm.
Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 emnohe@rsyd.dk
Emilie er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og er ansat som forskningsassistent i CEPI. Hendes primære interesse ligger i arbejds- og organisationspsykologien, sundhedspsykologien samt sundhedsforskning med fokus på udvikling af sundhedsvæsenet, bl.a. gennem inddragelse af pårørende.
Emilie har under studiet arbejdet som studentermedhjælper ved Enhed for Psykoonkologi og Sundhedspsykologi (EPoS), og har desuden efter endt uddannelse arbejdet som PPR-psykolog og derigennem fået en praktisk vinkel på forskning relateret til børne- ungeområdet og en bred vifte af psykologiske problemstillinger.
Jeanne Holm Ovesen
Forskningsassistent
Center for Pårørendeinddragelse, CEPI
99 44 45 46 Jeanne.Holm.Ovesen@rsyd.dk
Jeanne er ansat som forskningsassistent i CEPI, hvor hun blandt andet bistår Rikke med at afdække, hvordan pårørende bedst kan støttes, når civilsamfund og region samarbejder. Jeanne arbejder med at udvikle, afprøve, evaluere og implementere komplekse interventioner. Hun er særligt optaget af, hvordan brugere (herunder pårørende) kan inddrages i forskningsprocesser, og hvordan forskellige aktører eller sektorer kan samskabe eller samarbejde for at imødekomme de komplekse udfordringer, der eksisterer.
Jeanne er uddannet fysioterapeut og har en kandidat i Folkesundhedsvidenskab. Hun har tidligere været ansat på et stipendiat ved Aalborg Universitet, hvor hun har forsket i forældreperspektiver på skolehjemsamarbejde. Efter endt uddannelse har hun desuden arbejdet ved en styrelse i funktioner på tilsynsområdet og i sundhedsberedskabet, hvor hun har varetaget rådgivnings- og sekretariatsfunktioner, lavet udviklingsarbejde og samarbejdet tæt med kommuner, regioner og private.