Skip til primært indhold

Vi deltog i konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen 2023

Tværsektorielt Forskningscenter Region Syddanmark deltog i årets konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen 2023

Konferencen om Patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen 2023, markerede en inspirerende start med et imponerende oplæg af David Levine. Han delte indsigt om de spændende muligheder ved home hospitalization, der satte tonen for dagens begivenheder under hashtaget #PSsammen23.

De efterfølgende workshops gav deltagerne mulighed for at dykke dybere ned i emner som hjemmebehandling og kunstig intelligens' rolle i sundhedsvæsenet. Et centralt budskab, der fremstod, var vigtigheden af at sammenligne nye behandlingsmetoder med eksisterende praksis fremfor at stræbe efter en nul-fejl tolerance. Konference-deltagerne fik indblik i den betydelige udvikling af AI-løsninger inden for sundhedsvæsenet, men også erkendelsen af de mange ubesvarede spørgsmål og behovet for en solid governance-struktur for algoritmerne.

Dagen kulminerer med en keynote om ulighed i sundhed, et emne alle ønsker at mindske, men som desværre praktiseres dagligt uden tilstrækkelig opmærksomhed. 

Kontakt

Billede af Zuhreh Sarwari

Zuhreh Sarwari

Konsulent

Tværsektorielt Forskningscenter


21792544
APPFWU02V