Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden
Region SyddanmarkpilOm Region SyddanmarkpilJob og uddannelsepilLæge til almen praksispilPå vej i praksispilFind en ledig praksispilSøger du et lægeliv med gode kollegaer, rare patienter og høj faglighed?

Søger du et lægeliv med gode kollegaer, rare patienter og høj faglighed?

Vi søger nemlig en dygtig læge, som kan lide at gå på arbejde med et smil på læben, gode kommunikative evner og høj selvstændighed. Vi kan tilbyde dig ca. 30 timer ugentligt, fordelt med en ugentlig fridag og tidligt fri de fleste fredage. Du vil hos se ca. 4 patienter i timen, have fast kalenderlagt administrationstid og formiddags-samt frokostpause.

Om klinikken og arbejdslivet 

Vi er et lægehus i Billund By med 4625 patienter, 3 faste læger, 2 sygeplejersker, 2 lægesekretærer og 1 bioanalytiker. Vi har nu 3 kapaciteter og delepraksisordning.

Fra den 1. september 2021 bliver vi 3 ejerlæger og vi påtænker et 4. ydernummer. Så hvis kemien er den rette, kan det være du bliver den 4. kompagnon på sigt.


Aktuelt har vi til huse i et lille lægehus med en midlertidig tilbygning, men til december 2021 flytter vi i helt nye, store og luftige lokaler, så der bliver god plads til os alle samt højt til loftet.
Klinikken er moderne og veldrevet og består at et ”ungt” team i alderen 36-51 år. Vi prioriterer høj faglighed, vedvarende udvikling og tilpasning, team-samarbejde og et godt arbejdsmilø. Vi har høj grad af uddelegering til vores dygtige personale.

Vi har et godt samarbejde med byens øvrige læger med bl.a. fredagsvagtring og ferieordning.
IT systemet er Novax som også leverer IP telefoni til klinikken.

 

Personale og læger i Billund Lægeklinik foran klinikken
Foto: Billund Lægeklinik


Du kan læse mere om klinikken på vores hjemmeside www.billundlaegeklinik.dk

Kontakt 

Billund Lægeklinik
Kløvervej 30 B,
7190 Billund,
Telefon: 75332353

Jeanette N Fischer: Jnfischer@dadlnet.dk 
Camilla Bianca: Cabipe@gmail.com
Anabel Ameal: Laegeanabelameal@gmail.com

Vores fremtidige klinik 

Adresse: Ole Kirks Vej 91, 7190 Billund
En del af stueetagen i et større byggeri. I alt 462 kvm med 9 konsultationsrum, venterum, reception, kontor, laboratorium, depoter, omklædning og personalerum.
Vores lokaler indrettes i lyse farver og med nyt/nyere inventar og it.
I bygningen flytter også den lokale øjenlæge ind og en gynækolog.
Herudover tandlæger og alternative behandlere.

Indflytning er planlagt til at begynde fredag den 26. november 2021.

 

Billund Lægeklinik - ny bygning og lokaler fra 1. december 2021
Foto: Billund Lægeklinik 

By og omegn 

Billund by er hovedsæde for LEGO og LEGOLAND. Herudover bidrager også Billund Lufthavn, Lalandia, Legohouse og de mange virksomheder relateret til LEGO til arbejdspladser og liv i Billund. Som følge af dette er der mange internationale familier i Billund, hvilket også kan ses i patientklientellet.


Billund ligger tæt på Kolding og Vejle med kun hhv. 40 og 30 minutters køreafstand. 

Tryk her - én indgang til Billund Kommune hvis du overvejer at blive læge i Billund Kommune.

 


Siden er sidst opdateret 28-06-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring