Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Lægepraksis til salg på Fanø - det bedste sted at leve i Danmark

Kompagnon søges til Lægehuset på Fanø 

Om klinikken

Vi bor til leje i Fanø Kommunes Sundhedshus, hvor der er hjemmesygepleje, diætist, visitation, ergoterapi, fysioterapi og træningssal. Lægehuset er moderne og med høj æstetik. Akkrediteret februar 2016 uden anmærkninger. Vi har ansat 1 SOSU-assistent til visitering og 4 deltids sygeplejersker, der forestår laboratorieopgaver og egne konsultationer med bl.a. diabetes (+/- Insulin), KOL/astma, blodtrykskontroller, stofskifte kontroller, akutte syge og tilskadekomne, administration, regnskaber, arbejds- og ferieplanlægning, varebestillinger og de fleste eksterne møder og meget andet, så vi som læger kan koncentrere os om lægearbejde og organisationens udvikling.

Skranke i Lægehuset Fanø
Foto: Lægehuset Fanø

En veldrevet praksis med muligheder

2 faste læger er tilstrækkeligt til at få lægehuset til at fungere, men med 3 faste læger og 1 uddannelseslæge kan man holde fri 3 – 4 måneder om året og sysle med alt det andet, som gør livet rigt. Udenfor almindelig arbejdstid passes patienterne af lægevagten i Region Syddanmark, der har lokale i Sundhedshuset. 

Stranden på Fanø med blå himmel
Foto: Lægehuset Fanø

Mere information om praksis

Besøg øen og tag familien med.  Du er også velkommen til at teste os og øen ved en kortere ansættelse.

Læs meget mere om praksis på vores hjemmeside: http://www.lægehusetfanø.dk

Kontakt praksis

Kontakt venligst praksis via laegehuset@fanoelaeger.dk eller via telefon 20 47 77 22 hvis du vil høre mere om praksis eller besøge os.

Lægehuset Fanø
Vestervejen 1C
6720 Fanø

Øen samt omegn

Fanø er Danmarks næstmindste kommune, en del af Nationalpark Vadehavet. En velhavende, moderne kommune med mange akademikere, heraf mange lægekolleger, der arbejder i Esbjerg, hvorfra vi er adskilt med 12 minutters sejlads, 3 gange i timen. Som ”fannik” har man særlige rettigheder og lave priser ved benyttelse af færgen. På Fanø er vi ca. 3.350 fastboende, og befolkningstallet er konstant stigende.

Øen besøges året rundt af turister. Der er ca. 1 mio. overnatninger svarende til ca. 150.000 mennesker om året foruden talrige dagturister til diverse festivaler og events.

Fanø er kendt for sin tilknytning til søfarten, sin åbenhed, sine smukke byer, dejlige strande og enestående natur. Her kan man vælge at bo i romantiske, gamle huse eller i nyt og moderne tæt op af den fredede natur. Fanø har alt for familier: Daginstitutioner, moderne skole i 2 spor til 10. klasse med moderne bibliotek, masser af fritidsmuligheder af alle slags, superhurtigt bredbånd, masser af handlende, restauranter og håndværkere.  Fanø er også kendt for produktion af fødevarer til gourmetrestauranter og for sit bryggeri.

Øen har eget lokal politi, et smukt beliggende plejecenter med akut modtagefunktion, apotek og ambulance med reddere og moderne udstyr. Ved akutte tilfælde tilkaldes færge automatisk med ambulance, så der er meget kort responstid.

I Esbjerg er der efterspørgsel af arbejdskraft, som f.eks. læger, lektorer på SDU eller uddannelsessteder, ingeniører etc.

Find flere informationer omkring Fanø


Siden er sidst opdateret 30-09-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring