Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Lægehuset i Padborg ønsker generationsskifte

Der er godt gang i generationsskiftet i Lægehuset i Padborg, men der er fortsat gode muligheder i en af Region Syds største kompagniskabspraksis. 

Om klinikken

I vores 7 mands kompagniskabspraksis ønsker de 2 ældste kollegaer at gå på pension indenfor de næste 2 år. Så hvis du er ung praktiserende læge, som gerne vil indgå i et team i en velorganiseret, velfungerende praksis enten nu eller om et par år så kontakt os allerede nu! Indenfor de sidste 2 år har vi i en tid med lægemangel allerede fået 2 nye unge kollegaer i huset. Vi hører gerne fra dig, hvis du vil være den næste. 

Hos os vægtes arbejdsmiljø og trivsel højt og du vil blive mødt med et smil på læben og en god sans for humor.

I et stort, stærkt kompagniskab har vi mange organisatoriske og driftsmæssige fordele om det nu gælder fordeling af de administrative opgaver i en klinik, en lav omkostningsfaktor eller det rent praktiske med f.eks. at organisere de nu opprioriterede sygebesøg i dagtiden m.m.. Ikke mindst giver det os frihed til at organisere vores arbejdsdage således, at der også er god tid til familie og fritidsinteresser.

Vi satser på veluddannet personale og har derfor på deltid ansat to sygeplejersker, en klinikassistent, tre sekretærer og en bogholder. Vores personale er både velmotiveret og dygtige og sammen med vores 1-2 uddannelseslæger og ikke mindst os selv, sætter vi patienten og de almen medicinske kerneopgaver i fokus. Klinikken er akkrediteret i 2016.

Klinikkens beliggenhed (bilkørsel Aabenraa 20 min og Flensborg 10 min) direkte ved den tyske grænse gør at vi udover vores 8500 tilmeldte patienter også har ca. 2000 danske patienter på den anden side af grænsen, som bruger os som læge.

Beliggenheden så tæt på Flensborg har mange andre fordele, som vi gerne vil fortælle mere om ved en uforpligtende snak.

Der har været lægepraksis i Padborg siden 1920. På nuværende adresse har der været lægevirksomhed siden 1970.  Klinikbygningen, som ejes af lægerne, er løbende renoveret. Journalsystem XMO.

Kontakt os hvis du kunne tænke dig at indgå i vores team og vil sætte dit præg på en allerede velfungerende klinik. Er i 2, der gerne vil arbejde sammen, så er det også en oplagt mulighed hos os. 

Kontakt praksis

Kom og besøg os!
Er du interesseret i at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os enten direkte på lægehusets tlf.: 74 67 13 75 eller mail doc@docbov.dk
Du kan også kontakte læge Joachim Stahl på tlf.: 0049 1723 4235 33 eller mail stahl_j@hotmail.com

Lægehuset Padborg
Trækobbel 6
6330 Padborg

By og omegn

Pasborg ligger i Aabenraa Kommune, som har en naturskøn beliggenhed ved de tre fjorde: Aabenraa Fjord, Genner Bugt og Flensborg Fjord. Her er der rig mulighed for at dyrke sejlsport og bade ved nogle af kommunens mange strande. 

Find flere informationer om Aabenraa Kommune


Siden er sidst opdateret 25-06-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring