Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Kontorelev i regionshuset

Som kontorelev i regionshuset i Vejle får du en alsidig uddannelse som kontorassistent, hvor du selv har indflydelse på din hverdag og din uddannelse. Du får et netværk af elever og både en elevansvarlig og en uddannelsesansvarlig på arbejdspladsen. Elevtiden er på 2 år.

En uddannelsesplan og selvstændige opgaver i 3 forskellige afdelinger sikrer faglig og social udvikling i uddannelsen

I regionshuset får du lavet en uddannelsesplan for hele din uddannelse med et nøje planlagt uddannelsesforløb. Du vil få selvstændige og varierede arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at udvikle dig selv – både fagligt og personligt.

 

Læs om praktiksteder i regionshuset

I løbet af din praktik vil du komme til at arbejde i 3 forskellige afdelinger. Derfor kommer du i kontakt med mange mennesker. Praktikstederne vil - i det omfang det er muligt - blive valgt ud fra dine interesser og ønsker.

Du kan læse om praktikstederne i regionshuset og hvilke typer af arbejdsopgaver, der ligger i de forskellige afdelinger i folderen herunder.

 

Folder om praktiksteder i regionshuset (I-paper)

Folder om praktiksteder i regionshuset (pdf)

Du får en elevansvarlig og en uddannelsesansvarlig gennem hele uddannelsen

Som elev bliver du tilknyttet en elevansvarlig på praktikstedet, som kan vejlede dig i stort og småt og vil være din faglige sparringspartner. Derudover er der en uddannelsesansvarlig for samtlige elever, som vil være din kontaktperson under hele uddannelsesforløbet.

Evalueringer vil blive holdt løbende under din uddannelse. Det sikrer din medindflydelse på uddannelsen. Og det sikrer kvaliteten af din uddannelse gennem afklaring af, hvad der er dit ansvar og hvad der er arbejdspladsens ansvar.

Du bliver en del af et netværk af elever i regionshuset

Som elev i regionshuset vil du blive en del af elevgruppen, der består af 4 førsteårs-elever og 4 andetårs-elever. I vil typisk spise frokost sammen, hvor I kan snakke om hvad der rører sig i hverdagen. Ligesom I har mulighed for at tale om andet end arbejde i et fortroligt miljø. Derudover vil der blive holdt både faglige og sociale arrangementer - specielt for eleverne - gennem uddannelsen. 

Læs elevernes egne historier i elevbrochuren
 

 

Læs om at være kontorelev i regionshuset

I elevbrochuren kan du læse mere om at være kontorelev i regionshuset, og læse nogle af elevernes egne historier.

 

Læs elevbrochuren (pdf)

 

 

 

 

Du kan også finde mere information om, hvordan det er at være ansat i Region Syddanmark.

Læs om de generelle personaleforhold i Region Syddanmark på  hjemmesiden

Grundforløbet til kontoruddannelsen er en forudsætning for at få en elevplads

Forudsætningen for en elevplads er, at du har taget et grundforløb til kontoruddannelsen.

Grundforløbet til kontoruddannelsen kan tages på forskellige måder enten på en lokal erhvervsskole eller på én af de gymnasiale uddannelsesinstitutioner. Nogle forløb skal suppleres med ekstra fag, for at forudsætningerne for at få en plads som kontorelev er opfyldt.

Du kan blive kontorelev med følgende grundforløb:

  • EUX, HG eller HG-voksen med de rette niveauer
  • HG-S
  • HHX, STX, HTX eller HF suppleret med et EUD-studenter grundforløb.

Hvis du er over 25 år, skal du have foretaget en realkompetencevurdering, som kan indhentes på din lokale erhvervsskole.

Læs mere om grundforløbet til kontoruddannelsen på den lokale erhvervsskole, Campus Vejles hjemmeside

Find stillingsopslag på regionens jobportal

Alle stillingerne opslås på regionens jobportal. Søg "Elever og lærlinge" under "Fagområde" - og "Kontorelev" under "Stillingsbetegnelse". Så vil du få vist de aktuelle stillingsopslag.

Kontorelevstillingerne i regionshuset opslås hvert år i januar måned med ansættelse fra september måned.

Find ledige stillinger på regionens jobportal

Opret en jobagent i regionens rekrutteringssystem

Du kan med fordel oprette en jobagent, så får du automatisk besked, når der oprettes en eevstilling, der matcher dine ønsker. Jobagenten gælder for både regionshuset og for sygehusene.

Under jobkategori skal du vælge '"Elever og lærlinge" og herefter "Kontorelev".

Opret jobagent i vores rekrutteringssystem

 

Elevcitat 

"I hverdagen føler man sig ikke som "elev", men som en kollega på lige fod med alle de andre. Der er altid tid til spørgsmål og hjælp, og der er altid opgaver. Man sidder ikke og keder sig."

 


Siden er sidst opdateret 08-03-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring