Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Studerende - videregående uddannelser

Ansættelse af studerende på videregående uddannelser kan ske på forskellige måder i regionen. Du kan ansættes i ulønnet praktik, i et lønnet studiejob eller skrive dit projekt i samarbejde med os. Fælles for ansættelserne er, at du får relevant erhvervserfaring og udbygger dit netværk.

Få erhvervserfaring og udvid dit netværk med en ansættelse i regionen

Hos os bidrager du til løsninger, der kan ses og mærkes i din hverdag. Du vil være med til at præge de opgaver eller projekter, du bliver en del af, hvad enten det er som studentermedhjælper, praktikant eller projektskrivende.

Ung kvindelig studerende smiler varmt til os.

Du får altså en god indgang til at opnå relevant erhvervserfaring.

Derudover får du mulighed for at udvide dit netværk, på en arbejdsplads, hvor vi har forståelse for, at du også har et studie at passe.  

 

 

Kom i ulønnet praktik og afprøv opgaver der matcher og udvikler dine faglige kompetencer

Afprøv din teoretiske viden i praksis mens du er under uddannelse med et job som ulønnet praktikant. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, og sammen planlægger I din arbejdstid.

Arbejdstiden samt praktikperioden afhænger af, hvad dit uddannelsessted kræver. Arbejdsopgaverne vil du fastlægge med din kontaktperson. I fællesskab finder I opgaver, der både matcher og udvikler dine faglige kompetencer.

Vi følger op på dit praktikforløb fra start til slut, herunder evaluering, så vi hele tiden kan forbedre os.

Eksempler på opgaver du kan få i din praktikperiode hos os:

  • Analysearbejde
  • Udarbejdelse af dagsordener
  • Jounalisering
  • Økonomi-opgaver

Vi modtager praktikanter fra alle typer videregående uddannelser.

Søg praktikplads gennem vores rekrutteringssystem HR Manager

Få et studiejob der er tilpasset dit studie og opgaverne i afdelingen

Få praktisk erfaring mens du studerer med et studiejob hos os. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som hjælper dig med at planlægge din arbejdstid.

Et studiejob er en lønnet stilling, der kan variere i ugentlig timeantal. Afhængig af timeantallet vil du enten være timelønnet eller månedslønnet. Arbejdsopgaverne kan spænde bredt, og afhænger af din uddannelse og opgaverne i afdelingen.

Alle stillinger bliver slået op, også de, der er relevante for studerende. Du kan følge med, når der bliver slået studiejobs op ved at oprette en jobagent i kategorien "studerende og praktikanter".

Opret jobagent i vores rekrutteringssystem

Skriv din projektopgave ift. vores arbejdsområde og få hjælp gennem hele  processen

Brænder du for et emne, der passer ind i vores jobområde, så kan du skrive dit projekt i samarbejde med os. Du bliver tilknyttet en kontaktperson, som vil hjælpe dig gennem hele processen med information, møder, sparring, kontakter og lignende.Vi vil stå til rådighed for at hjælpe dig på den bedst mulige måde, og der vil være åbenhed omkring informationer, som er nødvendige for dit projekt.

En ung mand sidder og skriver på et stykke papir i hjemlige omgivelser.

Projekterne kan være inden for områder som:

HR, arbejdsmiljø, it, administration, jura mv.

Du søger projektsamarbejde ved at sende os en email på

e-rekruttering@rsyd.dk

 

Mød en studentermedhjælper, der fortæller hvad jobbet har givet ham

Her kan du møde Joachim, en af vores studentermedhjælpere, og få et personligt indblik i, hvordan det er at arbejde hos os.

Joachim læser Cand. Merc. Human Resource Management ved SDU i Odense og arbejder i Koncern HR i Vejle 15 timer om ugen.
 

Hvordan er det at være studentermedhjælper hos Region Syddanmark?

Jeg synes det er rigtig fedt, at jeg har fået muligheden for at få et studiejob her ved HR-sekretariatet. Det fede ved et studiejob her er, at det giver mig noget som universitetet ikke kan, nemlig erhvervserfaring.
 
Det er også rigtig spændende at få lov til at arbejde sammen med så mange forskellige kollegaer og derved opleve alle de grene af HR som eksisterer. 
 
Hvilke opgaver løser du som studentermedhjælper?

 

Hovedsagligt hjælper jeg med den daglige drift i e-rekruttering, men jeg forsøger så vidt muligt at takke ja til de opgaver, hvor mine kolleager mener min ekspertise kunne være en hjælp for dem. På den måde får jeg også lov til at prøve kræfter med alle de forskellige opgaver, som opstår undervejs.
 
En af de seneste opgaver jeg har arbejdet med omhandlede en masse data, som skulle analyseres i forhold til rekrutteringsprocessen. Analysen af data skulle bruges i forbindelse med nogle nye medieaftaler, som vi arbejder på. Her kunne jeg blandt andet udnytte den viden, som jeg har oparbejdet gennem min tid på skolebænken.   
 

 


Siden er sidst opdateret 28-09-2020
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring