Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Indberetning

 

Redegørelse for jordforurening 2020
Regionernes indsats mod jordforurening i 2020
Rapporten "Overblik og prioritering" fra juni 2021 beskriver i tekst og nøgletal regionernes indsats mod jordforurening.
Redegørelse for jordforurening 2019
 
Regionernes indsats mod jordforurening i 2019
Rapporten "Fra Indsigt til Udsyn" fra juni 2020 beskriver i tekst og nøgletal regionernes indsats mod jordforurening.
Rapport for indberetning 2019
Indberetning 2019
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2019. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål, at give et overblik over regionens arbejde. Formålet er også at opfylde kravene fra Miljøstyrelsen, angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
I sikre hænder
 
Regionernes indsats mod jordforurening i 2018
Rapporten "I sikre hænder" fra maj 2019 beskriver i tekst og nøgletal regionernes indsats mod jordforurening.
Indberetning 2018

Indberetning 2018
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2018. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål, at give et overblik over regionens arbejde. Formålet er også at opfylde kravene fra Miljøstyrelsen, angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.

Redegørelse for jordforurening 2017

Regionernes arbejde med jordforurening i 2017

I denne publikation redegør de fem regioner for regionernes samlede indsats overfor jordforurening i 2017.

Indberetning af indsatsen mod jordforurening i 2017
Indberetning 2017
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2017. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål, at give et overblik over regionens arbejde. Formålet er også at opfylde kravene fra Miljøstyrelsen, angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
Regionernes arbejde med jordforurening 2016

Regionernes arbejde med jordforurening i 2016

I denne publikation redegør de fem regioner for regionernes samlede indsats overfor jordforurening i 2016. Publikationen beskriver indsatsen på et overordnet plan og indeholder en række figurer og tabeller med specifikke oplysninger om indsatsen.

Region Syddanmarks skriftlige indberetning for 2016 til Miljøstyrelsen
Indberetning 2016
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2016. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at give et overblik over regionens arbejde samt for at leve op til kravene fra Miljøstyrelsen angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
Regionernes arbejde med jordforurening i 2015

Regionernes arbejde med jordforurening i 2015

I denne publikation redegør de fem regioner for regionernes samlede indsats overfor jordforurening i 2015. Publikationen beskriver indsatsen på et overordnet plan og indeholder en række figurer og tabeller med specifikke oplysninger om indsatsen.

 

Forside, Indberetning 2015
Indberetning 2015
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2015. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at give et overblik over regionens arbejde samt for at leve op til kravene fra Miljøstyrelsen angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
Forside, Regionernes arbejde med jordforurening, indsatsen i 2014

Regionernes arbejde med jordforurening i 2014

I denne publikation redegør de fem regioner for regionernes samlede indsats overfor jordforurening i 2014. Publikationen beskriver indsatsen på et overordnet plan og indeholder en række figurer og tabeller med specifikke oplysninger om indsatsen

Indberetning 2014, forside

Indberetning 2014
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2014. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at give et overblik over regionens arbejde samt for at leve op til kravene fra Miljøstyrelsen angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.

Sider fra 2013_Jordforurening - en regional opgave_Nøgletal for 2013


Jordforurening - en regional opgave.
Nøgletal for 2013

I denne publikation redegør de fem regioner for regionernes samlede indsats overfor jordforurening i 2013. Publikationen beskriver indsatsen på et overordnet plan og indeholder en række figurer og tabeller med specifikke oplysninger om indsatsen.

Indberetning 2013, forside
Indberetning 2013
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2013. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at give et overblik over regionens arbejde samt for at leve op til kravene fra Miljøstyrelsen angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
Indberetning 2012, forside
Indberetning 2012
Indberetningen beskriver Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2012. Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at give et overblik over regionens arbejde samt for at leve op til kravene fra Miljøstyrelsen angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
Indberetning 2011, forside
Indberetning 2011
Her kan du læse om Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2011.
Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at give et overblik over regionens arbejde samt for at leve op til kravene fra Miljøstyrelsen angivet i cirkulære om indberetninger om jordforureninger.
 
Forside indberetning 2010
Indberetning 2010
Her kan du læse om Region Syddanmarks indsats over for jordforurening i 2010.
Publikationen bliver udarbejdet en gang om året med det formål at leve op til kravene i cirkulære om indberetninger om jordforureninger. Efter cirkulæret skal regionen indsende en skriftlig og en elektronisk indberetning om det forløbne års indsats til Miljøstyrelsen.
 
Forside, RSDs indberetning for 2008 til MST
Region Syddanmarks skriftlige indberetning
for 2008 til Miljøstyrelsen

Denne publikation indeholder Region Syddanmarks skriftlige redegørelse for den gennemførte indsats over for jordforurening i 2008 og er udarbejdet efter ”Cirkulære om indberetninger for 2008”. Sammen med Nye forureningsundersøgelser og oprensninger i 2009, Indsatsprogram 2009 og en elektronisk dataindberetning udgør den Region Syddanmarks indberetning for 2008 til Miljøstyrelsen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 


Siden er sidst opdateret 05-08-2021
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring