Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Der bliver taget hånd om syddanske patienter under strejke
Strejke på landets sygehuse vil ikke påvirke behandlingen af de akutte patienter i Region Syddanmark. Konflikten kan i nogle tilfælde betyde, at planlagte aftaler på sygehusene må udskydes. Berørte patienter vil få direkte besked i deres digitale postkasse eller på anden vis.
15.06.2021
Region Syddanmarks indkøbere stiller skarpt på kategoristyring
20 indkøbere fra Region Syddanmark er i gang med at videreuddanne sig inden for Category Mangagement. Det skal styrke det strategiske arbejde forud for regionens indkøb, og sikre det nødvendige fokus på bl.a. patient outcome, forsyningssikkerhed og bæredygtighed.
11.06.2021
Status på COVID-19-vaccination i Region Syddanmark
Region Syddanmark vil løbende orientere om status på COVID-19-vaccinernes udrulning i regionen. Dette er status for uge 23.
09.06.2021
Første år med Hjerteløber i Region Syddanmark har været en succes
Region Syddanmark har nu været med i den landsdækkende hjerteløberordning i ét år. Knap tre gange om dagen alarmerede vagtcentralen regionens hjerteløbere for at hjælpe en syddansker i nød. Formanden for Præhospitaludvalget er godt tilfreds med de resultater, som ordningen viser, og er fuld af respekt for de frivillige hjerteløbere.
03.06.2021
Region Syddanmark har fået styr på ventetiden på høreområdet
I 2018 vedtog regionsrådet i Region Syddanmark en handleplan, der skulle nedbringe ventetiderne på høreapparatsbehandling i regionen. Over de seneste tre år er ventetiderne faldet støt på regionens fire sygehuse. For at nedbringe ventetiden yderligere vil patienter, der skal vente mere end tre måneder på sygehusene, nu automatisk blive tilbudt hurtigere tid på den regionale høreklinik i Sønderborg.
03.06.2021
Millioner til klima- og renoveringsprojekter på sygehusene
Region Syddanmark vil anvende mellem 85 og 95 millioner til klima- og renoveringsprojekter. Pengene skal bl.a. bruges på at udskifte ventilation og køleanlæg, installere energivenlige varmepumper og renovere el og rør på de syddanske sygehuse.
01.06.2021
Psykiatri- og socialudvalget bakker op om plan for psykiatrien i Aabenraa
En række sager fra Aabenraa om patient- og pårørendeoplevelser og arbejdsmiljø har over en periode medført en række initiativer, der skal rette op på problemerne. Psykiatri- og socialudvalget er i tæt dialog med psykiatriledelsen, er løbende blevet godt orienteret og har tiltro til, at ledelsens initiativer og handleplaner vil virke.
28.05.2021
Rengøringsarbejde har spillet vigtig rolle under corona
Afspritning, udluftning og kontaktflader har været på alles læber under coronapandemien. Det er måske nyt for dele af befolkningen, at opmærksomheden på rengøring er så stor. Men det har i mange år været hverdag for rengøringsmedarbejderne og øvrigt personale på de syddanske sygehuse. Medarbejdere har derfor også spillet en essentiel rolle under corona. Seneste rengøringseftersyn viser, at sygehusene har holdt et højt niveau, hvilket har været meget vigtigt under coronapandemien.
26.05.2021
Christian uddanner sig til den grønne omstilling
Den grønne omstilling kræver masser af faglært arbejdskraft. Da mange faglærte går på pension i de kommende år, og der stadig er for få, der vælger at tage en erhvervsuddannelse, kan det blive et problem. Christian er en af fremtidens grønne helte. Han er i gang med at uddanne sig til elektriker med fokus på den grønne omstilling.
19.05.2021
Større udkaldsradius for hjerteløbere giver mening i Syddanmark
TrygFonden har sammen med regionerne besluttet at udvide den radius, som frivillige hjerteløbere kan blive alarmeret i, hvis nogen får hjertestop i nærheden. Hidtil har man alarmeret hjerteløbere i en radius af 1,8 kilometer fra personen med hjertestop. Fremover udvides det til 5 kilometer. Det glæder formanden for præhospitaludvalget i Region Syddanmark.
18.05.2021

Siden er sidst opdateret 09-01-2018
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring