Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Stephanie Lose fortsætter som regionsrådsformand i Region Syddanmark
Oven på regionsvalget blev der natten til onsdag indgået en konstitueringsaftale for det nye regionsråd i Region Syddanmark.
22.11.2017
Book selv tid til din blodprøve
Borgerne i Region Syddanmark får nu mulighed for at booke tider til blodprøver fra deres tablet, smartphone eller computer. Tiltaget skal give patienterne bedre mulighed for at planlægge deres hverdag og give mindre ventetid.
17.11.2017
Retningslinjer for efteruddannelse af medarbejdere i Region Syddanmark er nu på plads
De syddanske sygehuse forpligtiger sig fremover til at finansiere medarbejdernes efteruddannelse. Hidtil har det i nogle tilfælde været medicinalindustrien, som har betalt for den type aktiviteter. Med et sæt nye retningslinjer har Region Syddanmarks koncernledelsesforum fastlagt den nye praksis. De nye retningslinjer ændrer ikke ved, at Region Syddanmark fortsat gerne vil samarbejde med medicinalindustrien.
17.11.2017
Bliv klogere på de syddanske kandidater
Se, hvilke kandidater du kan stemme på til regionsvalget og tag kandidattesten.
16.11.2017
Lægemangel i Fredericia afblæst
Region Syddanmark har netop solgt regionsklinikken på Danmarksgade 11 til læge Mikkel Voss Kristensen. Mikkel Voss Kristensen planlægger et kompagniskab med tre andre unge læger, hvor de på sigt vil drive praksis i Fredericias nye sundhedshus.
06.11.2017
Jan Erik Henriksen bliver direktør for Steno Diabetes Center Odense
Som centerdirektør får Jan Erik Henriksen til opgave at virkeliggøre det nye center, som Novo Nordisk Fonden har doneret 1,4 mia. kroner til.
03.11.2017
Ny profilfilm om Region Syddanmark
Vil du lære din region bedre at kende på få minutter? Se Region Syddanmarks profilfilm, og bliv klogere på, hvilken indflydelse regionen har på din hverdag.
02.11.2017
Nyt forskningsprojekt skal gøre oprensning af jordforurening billigere
Region Syddanmark vil sammen med Aarhus Universitet teste en ny metode, som kan styrke regionens position inden for jord- og grundvandsoprensning. Forventningen er, at metoden fx kan skære 10 mio. kr. af omkostningerne ved en totaloprensning i Kærgård Klitplantage.
01.11.2017
Region Syddanmark sælger Strandvænget
Efter at forretningsudvalget den 11. oktober besluttede at sælge Strandvænget i Nyborg til 5E BYG A/S, har regionsrådet i dag godkendt de bevillingsmæssige forhold.
30.10.2017
Berørte borgere får ny invitation til screening for tarmkræft
Region Syddanmark er gået i gang med at kontakte de borgere, der kan være berørt af forbytning af cpr-numre i forbindelse med invitationer til screening for tarmkræft.
27.10.2017

Siden er sidst opdateret 22-11-2017.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap