Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Tandlægevagt åbner i Kolding og Sønderborg
Sønderjyder og beboere i Trekantområdet får fremover kortere vej til akut tandlægebehandling i weekender og på helligdage. I dag skal man til enten Esbjerg eller Odense for at få tandlægehjælp uden for normal åbningstid, men i det nye år åbner der også tandlægevagt i Kolding og Sønderborg.
05.12.2019
Region Syddanmark på rette kurs mod en bæredygtig udvikling
Region Syddanmarks seneste Energi- og Miljøredegørelse viser flotte besparelser på el-, vand- og varmeforbruget på trods af en stigende aktivitet med flere patienter på de syddanske sygehuse.
05.12.2019
Region Syddanmark har landets bedste lægedækning
Det går godt med lægedækningen i Region Syddanmark. En opgørelse viser, at Region Syddanmark er det område i landet, hvor flest praktiserende læger har åbent for nye patienter og hvor hver læge har færrest patienter i gennemsnit.
03.12.2019
Region Syddanmark tager kampen op mod 47 forureninger
Miljøudvalget anbefaler enstemmigt, at Region Syddanmark påbegynder 47 videregående undersøgelser og oprensninger til næste år. Blandt andet vil der blive renset forureninger op i Haderslev, Ringe og Rødding. Forslaget sendes nu i fire ugers offentlig høring.
21.11.2019
Region Syddanmark vil udfordre sundhedsloven for at undgå udeblivelser
Syddansk røntgen-afdeling bør have dispensation til at omgå sundhedsloven i en forsøgsperiode, hvis det står til Sundhedsudvalget i regionen. For at mindske antallet af udeblivelser vil afdelingen have patienterne til selv at booke deres aftale til MR-scanninger, fremfor bare at få tilsendt en dato med tid og sted.
21.11.2019
Konference: Hjertet i fremtidens sundhedsvæsen banker for ny teknologi
Kan droner, robotter, virtual reality og kunstig intelligens bidrage til fremtidens sundhedsvæsen, og hvordan arbejder man med de teknologiske løsninger i det daglige? Det er spørgsmål, der i disse dage debatteres ivrigt af offentlige og private aktører fra ind- og udland på WHINN-konferencen i Odense.
20.11.2019
Nyt datacenter indviet i Kolding
Mandag 18. november blev Region Syddanmarks nye datacenter i Kolding officielt indviet. Det topmoderne center rummer de computere og servere, som kører alle regionens it-systemer. Derfor er driftssikkerheden helt i top til gavn for sundhedspersonale, patienter og borgere.
18.11.2019
Sundhedscenter Haderslev udvides for 13,8 millioner kroner
Region Syddanmark og Haderslev Kommune har afsat i alt 6,5 millioner kroner til en udvidelse af Sundhedscenter Haderslev. Sammen med statslige penge giver det i alt 13,8 millioner, der skaber plads til blandt andet en ny lægepraksis, mulighed for mammografiscreeninger og kommunens borgerrettede tilbud.
14.11.2019
Alle syddanske sygehuse kommer igennem rengøringseftersyn med bravur
Rengøringen er i top på de syddanske sygehuse. Ved det seneste rengøringseftersyn klarede alle sygehusene sig flot både ved eftersynet af den generelle rengøring og på de områder, hvor der er særlige krav rettet mod at forebygge smitte.
13.11.2019
Vær med til at hylde forskningen i Psykiatrien
Forskning er et af pejlemærkerne i Region Syddanmark, og nu inviterer psykiatrisygehuset alle interesserede til Psykiatriens Forskningsdag 5. december.
01.11.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |