Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
To ministre på besøg
Fredag 22. september besøgte Ellen Trane Nørby og Sophie Løhde Vejle Sygehus for at blive inspireret af regionens arbejde med at sætte patienten før alt andet.
22.09.2017
Syddansk forskning skal bane vejen for medicinsk cannabis
Nyt forskningsprojekt i Region Syddanmark skal identificere de forhindringer og faldgruber, der kan være ved brugen af medicinsk cannabis.
20.09.2017
Mange penge til syddanske demensprojekter
Region Syddanmark og 10 syddanske kommuner har fået bevilget penge fra Den Nationale Demenshandlingsplan. Pengene skal gå til at styrke viden og kompetencer hos medarbejdere, der har med mennesker med demens at gøre.
20.09.2017
Ny hjemmeside hjælper borgere med høreapparat og nedsat hørelse
De 800.000 danskere, der har hørenedsættelse, kan nu få ekstra hjælp. Region Syddanmarks Center for Kommunikation og Velfærdsteknologi har i samarbejde med regionens Enhed for E-læring udviklet en hjemmeside med råd og vejledning. Hjemmesiden bliver taget godt imod af Høreforeningen.
14.09.2017
Enka har trukket sig fra udbud om Nyt OUH
Den tyrkiske entreprenør Enka har meddelt Region Syddanmark, at selskabet ikke længere er interesseret i at byde på opgaverne med at bygge dele af det nye universitetshospital i Odense. Dialogen fortsætter med de tre resterende totalentreprenører.
13.09.2017
Initiativ skal bekæmpe ulighed i sundhed
Sundhedsvæsenet er til for os alle. Men det er ikke alle, der har lige gode forudsætninger for at modtage den hjælp, de har behov for, og det kan skabe ulighed. Med seks små videoer og en værktøjskasse vil Region Syddanmarks ligestillingsudvalg nu inspirere personalet på regionens sygehuse og institutioner til, hvordan de kan komme uligheden til livs.
12.09.2017
To millioner kroner skal få sårbare unge i uddannelse og i arbejde
Syddanske unge med psykiske lidelser skal have bedre muligheder for at få en uddannelse eller fastholde et job. Region Syddanmark sætter to millioner kroner af til et projekt, der sættes i søen sammen med Esbjerg Kommune og Fredericia Kommune.
08.09.2017
Regionen i fuld gang med at finde løsning for patienter uden læge i Fredericia
Region Syddanmark forventer, at der hurtigt kan etableres et nyt lægetilbud til de 1.800 borgere i Fredericia, der pludselig står uden lægedækning, efter Stig Gerdes med omgående virkning har lukket sin praksis.
07.09.2017
Novo Nordisk Fonden donerer diabetescenter ved Nyt OUH
Novo Nordisk Fondens bestyrelse har nu godkendt Region Syddanmarks ansøgning om finansiering af Steno Diabetes Center i Odense. Målet er, at alle syddanskere med diabetes skal opleve et løft i både livskvalitet og levetid.
06.09.2017
Stabil økonomi sikrer godt syddansk 2018-budget
Et bredt flertal i det syddanske regionsråd har her til aften indgået forlig om Region Syddanmarks 2018-budget. Region Syddanmarks stabile økonomi betyder, at regionen ikke skal ud i en sparerunde på sundhedsområdet til næste år.
06.09.2017

Siden er sidst opdateret 07-11-2013.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap