Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Restriktioner ved Himmark Strand skærpes efter fund af vinylklorid
Region Syddanmark har netop modtaget de første resultater af nye undersøgelser af forureningen på Himmark Strand på Nordals. De indikerer, at forureningen er værre end antaget, og derfor udvides restriktionerne for ophold og badning i området.
12.09.2019
Regionen vinder innovationspris
Indsatsen ’Tilbage til skole’, der hjælper syddanske børn og unge med psykiske udfordringer tilbage til en stabil skolegang, har vundet national innovationspris.
05.09.2019
Dansk-Tysk akuthjælp bliver hurtigere
En ny aftale mellem Region Syddanmark og regionens samarbejdspartnere i Tyskland sikrer hurtigere akuthjælp på tværs af grænsen ved større ulykker.
04.09.2019
Konstruktivt møde mellem Region Syddanmark og TDC
Den seneste uges telefonproblemer i Region Syddanmark blev den 30. august drøftet med TDC på et møde i regionshuset i Vejle. Årsagerne til problemerne skyldes arbejdet med at modernisere telefonnettet. TDC skal nu blandt andet fremlægge en omfattende plan, der sikrer en stabil drift af den samfundskritiske kommunikation.
30.08.2019
Nyt OUH bygger oven på historien
Snart skyder de første mure op, hvor det kæmpestore universitetshospital Nyt OUH skal ligge. Sygehuset er skabt til at håndtere fremtidens sundhedsvæsen, men bygger oven på gode erfaringer. Derfor markerede Region Syddanmark sygehusets byggestart 28. august 2019 ved at nedstøbe en grundstenskasse med genstande fra OUH. Det skete med hjælp fra sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S).
28.08.2019
Ny plan for den syddanske psykiatri sendes i høring
Bedre behandling, flere sengepladser og en tilgang, der giver syddanskere, som har psykisk sygdom, bedre mulighed for at tage del i deres behandling. Sådan lyder de 3 centrale mål i den psykiatriplan, som Region Syddanmark nu sender i høring.
27.08.2019
Nye faste screeningssteder for brystkræft styrker patientsikkerheden
Regionsrådet vil styrke patientsikkerheden i Region Syddanmark og har derfor besluttet at lade mammografi-busserne køre i garagen.
27.08.2019
Borgerne på Ærø skal udvikle sundhedsområdet
Borgerne på Ærø skal spille en nøglerolle i udviklingen af det nære sundhedsvæsen både på øen og i hele Syddanmark. Ærøboerne skal komme med deres bud på, hvordan øens sundhedsmæssige udfordringer kan takles, samtidig med at løsningsforslagene skal prøves af på Ærø. Erfaringerne kan derefter udbredes til hele regionen.
27.08.2019
Telefonerne i Region Syddanmark virker igen
Siden kl. 1 i nat har telefonerne til de syddanske sygehuse og lægevagt fungeret, som de skal.
25.08.2019
Region Syddanmark: Nummeret til lægevagten og sygehuse er ustabilt
Der er i øjeblikket problemer med at ringe til lægevagten og sygehuse i Region Syddanmark. Det skyldes problemer hos TDC.
24.08.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |