Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Vær med til at hylde forskningen i Psykiatrien
Forskning er et af pejlemærkerne i Region Syddanmark, og nu inviterer psykiatrisygehuset alle interesserede til Psykiatriens Forskningsdag 5. december.
01.11.2019
Region byder flere frivillige velkommen
Region Syddanmark vil styrke og udvikle samarbejdet med frivillige. En ny politik, som udstikker rammerne for, hvordan regionen arbejder med frivillighed, og penge til at ansætte frivilligkoordinatorer skal være med til at sætte skub i udviklingen.
28.10.2019
Sløret løftet for festligheder i genforenings-året
Der bliver flot deltagelse fra kongehuset i anledning af 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark. Det blev afsløret på et pressemøde i Aabenraa torsdag 24. oktober, hvor der også blev informeret om flere store arrangementer i anledning af Genforeningen, bl.a. de tre fyrtårnsprojekter støttet af Region Syddanmark.
24.10.2019
Et flertal peger på Trygfondens hjerteløber-ordning
De mange frivillige førstehjælpere i Region Syddanmark skal fremover være en del af Trygfondens hjerteløber-ordning, hvis det står til et flertal i præhospitaludvalget. Såfremt regionsrådet tilslutter sig den beslutning, skifter regionen samarbejdspartner fra Dansk Folkehjælp til Trygfonden.
21.10.2019
Syddansk budgetforlig med flere penge til psykiatri og klima
Region Syddanmarks budget for 2020 er nu på plads med et bredt forlig i det syddanske regionsråd. Regionens stabile økonomi kombineret med en god økonomiaftale gør det muligt for forligsparterne at give et mærkbart løft til sundhedsområdet – ikke mindst på psykiatriområdet. Budgetforliget bærer også præg af, at parterne prioriterer klimaindsatsen meget højt.
21.10.2019
Nye ambulancer er klar til vejen
Tre nye ambulancer er nu klar til at blive taget i brug af Ambulance Syd. De er de første af i alt 63 nyindkøbte ambulancer. Ambulancerne giver bedre forhold for både reddere og patienter.
15.10.2019
Ny PsykInfo i Fredericia
8. oktober blev snoren klippet til en ny PsykInfo i sundhedshuset i Fredericia. Samtidig gav region og kommune hinanden håndslag på et endnu tættere samarbejde på psykiatriområdet.
09.10.2019
Vaskeribesparelser styrker introduktionen for nyuddannede på syddanske sygehuse
Endnu flere nyuddannede medarbejdere som f.eks. sygeplejersker, jordemødre og læger skal have et særligt introduktionsforløb, når de lander i et job i regionen. Det skal hjælpe dem godt i gang og give dem lyst til at blive. Og så skal det aflaste de afdelinger, der tager imod de nye medarbejdere. Pengene til indsatsen kommer fra besparelser i forbindelse med regionens vaskeriudbud.
07.10.2019
Byg til Vækst får pavillon på Nyt OUH-byggepladsen
Byg til Vækst-aftale skal give ledige et arbejde i forbindelse med opførelsen af Nyt OUH. Regionsrådet har nu bevilget 600.000 kr. til indkøb af pavillon, så Byg til Vækst kan være til stede på den enorme byggeplads.
07.10.2019
Kunstig intelligens på syddanske sygehuse løftes for millioner
To syddanske projekter med kunstig intelligens er udvalgt til at modtage millioner fra en nyoprettet fond. Sygehus Lillebælt får 8,7 millioner kroner til hurtigere og bedre diagnostik af akutte patienter, mens Odense Universitetshospital får 5 millioner kroner til bedre diagnosticering af prostatakræft.
04.10.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |