Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Sygeplejersker i akutmodtagelsen skal have tid til oplæring
Stærke introduktionsforløb og efteruddannelse til i alt 10 millioner kroner skal hjælpe sygeplejerskerne på regionens fælles akutmodtagelser og medicinske afdelinger. Erfaringerne viser, at for mange sygeplejersker forlader afdelingerne efter kort tid, og det kræver handling.
17.12.2018
Regionen har solgt regionsklinikken i Rudkøbing
Region Syddanmark har solgt regionsklinikken Langeland til læge Osman Aden Mohamed, som patienterne allerede kender fra klinikken. Salget er et udtryk for, at regionen ønsker, at så mange lægeklinikker som muligt er ejet og drevet af praktiserende læger.
14.12.2018
Regionsrådspolitikere vil skyde penge i hurtigere og mere præcise svar på kræftundersøgelser
Odense Universitetshospital skal have en økonomisk millionindsprøjtning fra regionsrådet over de kommende år. Pengene skal gå til hurtigere og mere præcise analyser af kræftpatienter.
13.12.2018
Sundhedsminister besøgte Esbjerg
Sydvestjysk Sygehus gav torsdag 13. december sundhedsministeren en status på arbejdet med den nye uddannelse i medicin, der tilbydes i Esbjerg fra 2022.
13.12.2018
Stor donation til fynsk kor for personer med Parkinson
Kan man synge i kor, hvis man har svært ved at tale? Ja – det kan man snart i Odense. For Ernst og Vibeke Husmans Fond har bevilget flere hundrede tusinde kroner til et kor for fynboer med Parkinson. Men koret skal ikke bare synge og have det sjovt. Det skal også være med til at forbedre stemmefunktionen og livskvaliteten.
12.12.2018
Ambitiøse mål og tæt samarbejde skal styrke sundheden i Syddanmark
Sundhedsaftalen for 2019-2023 er netop sendt i høring. Regionen, de syddanske kommuner og PLO Syddanmark er i den nye aftale klar med en fælles ambition om et mere sammenhængende sundhedsvæsen i Syddanmark. Aftalens hovedingredienser er inddragelse og samarbejde.
11.12.2018
Tænd for tidsmaskinen: Turen til en røgfri fremtid er godt begyndt
Region Syddanmark er en del af partnerskabet Røgfri Fremtid. For at realisere visionen om en røgfri generation i 2030 har regionen afholdt tre kick-off-arrangementer, der skulle inspirere syddanske ungdomsuddannelser til at arbejde med røgfri skoletid.
10.12.2018
Første spadestik til nyt datacenter er taget
I dag blev første spadestik taget til det datacenter, der i fremtiden skal håndtere Region Syddanmarks store mængder af data på blandt andet sygehusene.
10.12.2018
Forbedringer i syddansk rengøring
Hvert halvår bliver der foretaget kontroller af rengøringen på de syddanske sygehuse. Den seneste gennemgang af rengøringen viser forbedringer på næsten alle sygehuse.
05.12.2018
Syddanske sygehuse får status af universitetshospital
Det er en styrkelse af den regionale forskning, når alle de syddanske sygehuse nu får status af universitetshospital. Den styrkede forskning er også en god nyhed for borgere og patienter.
27.11.2018

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |