Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Syddanskere kan få krisesamtaler med lægen
Syddanske borgere får fremover bedre mulighed for at få én eller flere længere samtaler med deres praktiserende læge ved akut opståede livskriser. Det kan være kriser som skilsmisse, arbejdsløshed eller alvorlig sygdom, men også hvis de føler sig stressede eller lider af let angst eller depression.
23.08.2019
Odense Universitetshospital nomineret til innovationspris
Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital er blevet nomineret til Hverdagsinnovationsprisen, der uddeles af Center for Offentlig Innovation.
22.08.2019
Slut med at lede efter parkeringspladser
Takket være penge fra regionsrådet, kunne Vejle Sygehus 16. august åbne et helt nyt parkeringshus tæt på sygehuset.
19.08.2019
To regionale indsatser nomineret til innovationspris
To ud af fire nominerede til ny national innovationspris er fra Region Syddanmark. Det drejer sig om indsatserne ”Tilbage til Skole” og ”Fælles beslutningstagning” målrettet kræftpatienter.
09.08.2019
Socialsygeplejersker skal hjælpe socialt udsatte på sygehusene i Odense og Svendborg
Udsatte syddanskere, der kommer på sygehuset i Svendborg og Odense kan snart få en ekstra håndsrækning fra en socialsygeplejerske. Regionsrådet har godkendt et pilotprojekt, hvor to socialsygeplejersker skal støtte og hjælpe den enkelte til at få en værdig og god behandling.
05.07.2019
Nødbehandlerbil i Nordborg skal fortsat køres af Danfoss
Region Syddanmark har besluttet, at Danfoss A/S også i fremtiden skal drive nødbehandlerbilen i Nordborg. Virksomheden har i flere år varetaget driften og har nu genvundet et udbud på opgaven.
05.07.2019
Region, kommuner og praktiserende læger forpligter sig i ambitiøs syddansk sundhedsaftale
Færre syddanskere ryger, den mentale trivsel hos børn og unge er forbedret, og syge borgere har bedre muligheder for at beholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet. Det er nogle af de mål, som Region Syddanmark, de 22 syddanske kommuner og PLO Syddanmark har givet hinanden håndslag på at nå inden 2023.
02.07.2019
Byggeri af Ronald McDonald Hus ved Nyt OUH kan gå i gang
Det nye universitetshospital i Odense får et Ronald McDonald Hus, som kommer til at ligge tæt ved børneafdelingen. Her kan familier til alvorligt syge børn bo, mens deres børn er indlagt på sygehuset. Det syddanske regionsråd har godkendt husets udvendige arkitektur og samtidig sagt ja til at betale for klargøring af byggegrunden. Byggeriet kan nu gå i gang.
01.07.2019
Træningsforløb til forældre med børn med ADHD
Forældre til børn med ADHD kan snart deltage i et skræddersyet træningsprogram, hvor de får nogle teknikker til at få en lettere hverdag. Psykiatri- og socialudvalget anbefaler regionsrådet at tilbyde forældrene et træningsforløb, som der er gode erfaringer med i Region Midtjylland.
20.06.2019
Regionsrådspolitikere vil afdække alle muligheder for lokale sydfynske fødselstilbud
Region Syddanmark er i færd med at kigge på, hvilket fødetilbud kvinderne på Sydfyn skal have i fremtiden. Forskellige krav og udfordringer gør det umiddelbart svært at fastholde en fødeafdeling i Svendborg, men politikerne vil afdække alle muligheder for lokale løsninger.
19.06.2019

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap |