Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | Besuchen Sie unsere deutsche Website Visit our English website |
Region Syddanmark logo, link til forsiden

Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Region Syddanmark klar til at vaccinere børn mellem 5 og 11 år mod COVID-19
Sundhedsstyrelsen har i dag besluttet at anbefale vaccinen fra Pfizer til 5-11-årige til brug i Danmark. Vaccinen blev godkendt af det Europæiske Lægemiddelagentur i går og af EU-kommissionen i dag. Dermed kan de første syddanske børn modtage deres første vaccine fra søndag den 28. november. I Region Syddanmark foregår vaccination af børn på de store vaccinationscentre, og de to ældste årgange inviteres først.
26.11.2021
Region Syddanmarks medarbejdere fastholder højt trivselsniveau trods corona
Region Syddanmark har i år gennemført en medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU) blandt knap 26.000 ansatte. Resultaterne viser, at regionens medarbejdere på trods af en svær tid med corona og et stigende antal patienter har en høj trivsel, der dog samlet set falder med 1 indekspoint sammenlignet med den sidste MTU i 2018.
22.11.2021
Region Syddanmarks vaccinationsindsats opskaleres over de kommende uger
Region Syddanmark arbejder hårdt på at sikre flere tider til vaccination på regionens vaccinationscentre og ansætter nu flere til at tage telefoner på regionens corona-callcenter. Det er regionens ambition, at alle, der lige nu er inviteret til 3. stik skal kunne booke tid på et af regionens 7 store vaccinationscentre inden for en uge. Regionen håber, at den ambition kan indløses inden for de næste par uger.
22.11.2021
Formand udnævnt for den nye forskergruppe omkring sundhedsundersøgelsen i Grindsted
Region Syddanmark og deltagerne i den nye forskergruppe omkring sundhedsundersøgelsen i Grindsted har udpeget en formand for gruppen. Det bliver Jesper Bo Nielsen, der er institutleder på Institut for Sundhedstjenesteforskning på Syddansk Universitet.
22.11.2021
Valgbestyrelsen har godkendt regionalvalget
Valgbestyrelsen har på et møde fredag den 19. november godkendt det nyligt overståede regionalvalg i Region Syddanmark.
19.11.2021
Syddanske teststeder er i fuld gang med oprustning
Siden coronapas blev genindført, har efterspørgslen efter coronatest udviklet sig eksplosivt. Senest har Odense Kommune opfordret alle borgere til at blive testet. De syddanske teststeder arbejder hårdt på at ansætte de folk, de skal bruge, men man vil kunne opleve kø i en periode.
19.11.2021
Region Syddanmark prioriterer de mest syge patienter på grund af kapacitetspres
Region Syddanmarks sygehuse oplever et stort pres på kapaciteten. Det betyder, at sygehusene i varierende grad er nødt til at prioritere de patienter, der ikke kan vente med behandling. De patienter, der får udskudt deres behandling, får en ny tid så hurtigt som muligt. Patienter, der ikke kan få en ny tid inden for 30 dage, har ret til at blive udredt eller behandlet på et privathospital.
19.11.2021
Stephanie Lose fortsætter som regionsrådsformand i Region Syddanmark
Oven på regionalvalget blev der natten til onsdag indgået en konstitueringsaftale for det kommende regionsråd i Region Syddanmark.
17.11.2021
Coronapas på de syddanske sygehuse
Fra fredag 12. november er der i hele landet indført brug af coronapas på udvalgte steder. Det gælder blandt andet på de syddanske sygehuse og sociale tilbud.
12.11.2021
Tidsbestilling ved PCR-test skal skabe mindre kø
Efterspørgslen på PCR-test stiger. For bedre at kunne undgå køer og ventetid er der fra fredag 12. november indført krav om tidsbestilling ved alle faste PCR-teststeder. Samtidig stopper PCR-teststederne også med at tilbyde hurtigtest, da der nu igen er hurtigteststeder i alle kommuner.
11.11.2021

Siden er sidst opdateret 09-01-2018
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap | Tilgængelighedserklæring