Gå til indhold
Forsiden | Kontakt | Ledige job | For ansatte | Presse og nyheder | Web-TV | tysk flag engelsk flag |

Region SyddanmarkTil forsiden


Artikler

Oversigt over de 10 seneste artikler.

Vil du se ældre artikler, skal du bruge menuen i venstre side. Her er artikler placeret i mapper opdelt på måneder og år.


Artikler
Underretning om brud på persondatasikkerheden i Region Syddanmark
Region Syddanmark underretter hermed borgerne om et brud på persondatasikkerheden i regionens sagsbehandlingssystem. Bruddet er anmeldt til Datatilsynet, og fejlen er udbedret.
31.07.2020
Information om COVID-19-test af borgere
Som borger i Region Syddanmark kan du nu finde oplysninger om alle dine muligheder for at blive testet for COVID-19 ét sted.
07.07.2020
Tandlægevagt åbner i Kolding
Borgere i Trekantområdet får nu væsentlig kortere til akut tandlægebehandling i weekender og på helligdage. 4. juli 2020 åbner en ny tandlægevagt på Den Regionale Tandplejes klinik på sygehuset i Kolding. Dermed udvides antallet af syddanske tandlægevagter fra to til tre klinikker, og det betyder kortere ventetid for syddanskerne.
26.06.2020
Programmet for årets Klimafolkemøde er klar
Nu offentliggøres programmet for Klimafolkemødet 2020. Det er spækket med arrangementer, events og debatter, der inspirerer til klimahandling nu!
26.06.2020
To Covid-19-testbiler er klar til det syddanske sommerland
Fra i dag kan danske og udenlandske borgere blive testet for Covid-19, mens de nyder det syddanske sommerland. To tilpassede ambulancer kommer til at fungere som mobile teststationer og vil bevæge sig rundt på udvalgte steder i Syddanmark.
26.06.2020
Tre projekter skal bane vejen for et bedre liv til psykisk syge misbrugere
Psykiatri- og socialudvalget vil i samarbejde med Esbjerg, Middelfart og Fredericia Kommuner søsætte tre projekter for at finde ud af, hvad der skal til for at psykisk syge misbrugere kan få et bedre liv og undgå at komme ud i kriminalitet.
25.06.2020
Syddanmarks største arbejdsplads er blevet mere klimavenlig
De syddanske sygehuse og de omkring 24.000 medarbejdere bruger fortsat mindre vand, varme og el, og det er på trods af, at de gennemfører flere operationer og behandlinger end før. Det viser Region Syddanmarks seneste energi- og miljøredegørelse.
24.06.2020
Odense får to klinikker for seksuel sundhed
Unge i Odense får nu mulighed for at komme ind fra gaden og få gode råd om seksuel sundhed, gratis prævention samt at blive testet for kønssygdomme. Et samarbejde mellem Region Syddanmark, Odense Kommune og AIDS-Fondet har resulteret i to klinikker for seksuel sundhed – den ene i Odense centrum, den anden i bydelen Vollsmose.
24.06.2020
Nu kommer der intensivsenge i hele den syddanske psykiatri
Psykiatrien får i år og fremover 129 millioner kroner mere som følge af sidste års finanslovsforlig. Pengene supplerer de midler, der blev afsat til at udvikle intensivpladser i finansloven for 2019, og skaber mulighed for endnu flere intensivsenge i Psykiatrien i Region Syddanmark.
23.06.2020
Datatilsynet beder Region Syddanmark at underrette borgere om brud på datasikkerhed
Region Syddanmark har konstateret et datasikkerhedsbrud i et af regionens it-systemer, der anvendes af regionens sygehuse.
23.06.2020

Siden er sidst opdateret 09-01-2018.
Kontakt Region Syddanmark

Region Syddanmark | Tlf: 76 63 10 00 | CVR nr. 29190909 | Skriv til Regionen | Om hjemmesiden | Sitemap